نشست نقد رای با موضوع «تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها» و محوریت میزان ارتباط یا عدم ارتباط «قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها» و «قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی» به همت پژوهشگاه قوه قضاییه و معاونت منابع انسانی دادگستری استان البرز برگزار شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان البرز، نشست نقد رای با موضوع «تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها» و محوریت میزان ارتباط یا عدم ارتباط «قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها» و «قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی» به همت پژوهشگاه قوه قضاییه و معاونت منابع انسانی دادگستری استان البرز برگزار شد.
گفتنی است در این نشست که با حضور حجتاله علم الهدی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه و دکتر روحالله قلیخانی، رئیس پژوهشکده استخراج آراء و مطالعات رویه قضائی پژوهشگاه قوه قضائیه و همچنین دکتر عبدالرحیم سمسار زاده رییس شعبه چهارم دادگاه عالی انتظامی قضات، دکتر حسین فاضلی هریکندی رییس کل دادگستری استان البرز و نیز معاونین رئیس کل، روسا و دادستانهای شهرستان، قضات شعب تجدیدنظر و دبیران شعب حوزههای قضایی استان برگزار شد، چندین رای قضایی در زمینه کاربری اراضی زراعی و باغی مورد بررسی قرار گرفت.
حسین فاضلی هریکندی در این نشست با اشاره به میزان تغییرات کاربری اراضی در استان گفت: به دلیل شرایط آب و هوایی و نزدیکی به پایتخت، اراضی مختلف استان در طمع متخلفان قرار دارد و شاهد تغییر کاربریهایی عمدتا توسط افراد غیربومی هستیم که ضرورت دارد دستگاههای متولی استان از جمله جهاد کشاورزی ورود جدی به این موضوع داشته باشند.
وی تصریح کرد: موضوع مقابله با تغییر کاربری و خرد شدن اراضی به صورت جدی در طرح تحول قضایی استان البرز مورد تاکید قرار خواهد گرفت کما اینکه دادستانها ماموریت یافتهاند ورود جدی در این زمینهها داشته باشند.
لازم به ذکر است در این نشست جمعبندی شد که هیچ ارتباطی بین «قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها» و «قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی» وجود ندارد و جرم تغییر کاربری اراضی جرمی آنی است و مستمر نبوده و احکام جرم آنی بر آن صادق است.
متن کامل این نشست در روزهای آینده منتشر و اطلاع رسانی خواهد شد.