قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت رشته علوم اعصاب در تشخیص و درمان بیماری ها، گفت: برای پیشرفت در این حوزه، دولتها باید پول خرج کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاهین آخوند زاده، صبح چهارشنبه در هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در مرکز همایشهای رازی تهران، گفت: برای تربیت یک دانشجوی PHD در رشته علوم اعصاب، باید حداقل ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هزینه کرد.
وی با اشاره به جایگاه رشته علوم اعصاب ایران در جهان و منطقه، گفت: ایران رتبه ۱۶ مقالات پزشکی در دنیا را دارد، اما رشته علوم اعصاب رتبه ۲۱ را دارد که بخشی از این مسئله ناشی از منابع محدود مالی برای هزینه کردن در این رشته است.
آخوندزاده به رتبه نخست رشته علوم اعصاب ایران در منطقه اشاره کرد و افزود: رتبه دوم را رژیم صهیونیستی دارد که بخشی از مقالات آنها در آمریکا تولید میشود.
قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، بر اهمیت ورود همکاران بالین به تحقیقات رشته علوم اعصاب تاکید کرد و گفت: رشته علوم اعصاب موقعی پویاتر میشود که همکاران بالینی وارد این حیطه شوند.
وی با اشاره به محدودیت منابع مالی در تولید مقالات در حوزه علوم اعصاب، افزود: علوم اعصاب، رشتهای است که دولتها باید پول خرج کنند.