آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۸۶۰
با هدف تامین خدمات درمانی؛

شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلول‌های بنیادی ۱۰۰۰ شغل ایجاد کرده‌اند

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلول‌‏های بنیادی و پزشکی بازساختی و در سال ۹۸ به ۱۰۰ شرکت افزایش یافت و این شرکت‌ها در مجموع حدود هزار شغل ایجاد کرده‌اند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خودکفایی در تامین محصولات و خدمات درمانی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی از جمله اقداماتی است که با توسعه شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلول‌های بنیادی رقم خورده است.

در این راستا نیز ستاد توسعه علوم و فناوری‌‏های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با ترغیب دانشگاهیان و متخصصان به تاسیس شرکت‌های دانش بنیان گام‌های تاثیرگذاری در این حوزه برداشته است.

ستاد از این شرکت‎ها برای بومی سازی فناوری‎ها حمایت می‌کند تا زیرساخت‌‏های ضروری مورد نیاز و گام‏‌های اولیه برای توسعه اقتصاد دانش بنیان برداشته شود. در حالی که در سال ۹۲ تنها دو شرکت دانش‎بنیان در حوزه سلول‏‌های بنیادی و پزشکی بازساختی مشغول به کار بودند، این رقم در سال‏‌های بعد با توجه به بهبود قوانین و سیاست‌‏های تشویقی ستاد رشد قابل توجهی داشت و در سال ۹۸ به ۱۰۰ شرکت افزایش یافته است.

این تعداد شرکت در مجموع حدود هزار شغل ایجاد کرده‌اند. همچنین درآمد این شرکت‎ها سال گذشته بیش از ۵ هزار میلیارد ریال بود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار