ما امروز بیش از تکنولوژی به خلاقیت در صنعت اسباب بازی نیاز داریم و قطعا ایجاد خلاقیت در این صنعت، نه تنها در یادگیری کودکان موثر است که به اقتصاد کشور نیز کمک میکند
به گزارش خبرنگار اجتماعی اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی گفت: یادگیری وجه تمایز میان افراد جامعه و مستمرترین رفتاری است که انسان دارد. مهمترین دوره یادگیری دوران کودکی است که بخش عظیمی از شخصیت بچهها در همین دوران شکل میگیرد؛ اگر میخواهید تصویری از آینده سرزمین را ببینید به آموزش و پرورش جامعه رجوع کنید.
وی افزود: یادگیری از بدو تولد یعنی دوره نوزادی تا کودکی و پیشدبستانی آغاز میشود و ما باید از همین دورهها آموزش و یادگیری را به نحو خوبی شکل دهیم تا هویت آنها بهدرستی ساخته شود. باید
حاجی میرزایی گفت: برای یادگیری باید همه ملزومات را فراهم کنیم و به انتقال دادهها با زبان کودکان یعنی بازی بپردازیم؛ تمام هستی محل یادگیری بچهها است و بازی فکر را فربه میکند تا به نوعی کودک زندگی را بهتر و ملموستر تجربه کند و این خلاقیت کودک را پرورش میدهد چراکه بازی با ذهن کودک سر و کار دارد.
وی افزود: بازی و اسباببازی یکی از گزینههای مهم یادگیری است، تعاملات اجتماعی کودکان را بهبود میباشد و بالتبع مهارت آنها را نیز توسعه میدهد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش مهم صنعت اسباب بازی در اقتصاد گفت: اسباب بازی کارکرد عظیم تربیتی و آموزشی دارد و فرصتی بی بدیل را در اختیار کارآفرینها و فعالان اقتصادی قرار میدهد. بازار تجاری صنعت اسباب بازی بعد از مواد مخدر و تسلیحات نظامی سهم زیادی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: ما امروز بیش از تکنولوژی به خلاقیت در صنعت اسباب بازی نیاز داریم و قطعا ایجاد خلاقیت در این صنعت، نه تنها در یادگیری کودکان موثر است که به اقتصاد کشور نیز کمک میکند. آموزش و پرورش نیز تلاش میکند با ایجاد اتاقهای بازی هم فقر حرکتی کودکان را کاهش دهد و هم فضایی را برای خلاقیت آنها فراهم میکند.
حاجی میرزایی در پایان گفت: تقویت سطح دانش خانوادهها نیز در افزایش تقاضا نقش مهمی داشته است و فعالان اقتصادی باید این بازار بکر و بزرگ توجه نشان دهند که از این راه قطعا میتوانیم عرصه اقتصادی را گسترش دهیم.