آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۲۱۲
در همایش طرح تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی؛

علمایی: لزوم حرکت به سمت اقتصادی پایدار / تحول علم بر مبنای بصیرت صورت می‌گیرد

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه باید با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم، بر اقتصاد خود مبتنی بوده و به سمت حل مسائل کشور حرکت کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد در نخستین همایش تخصصی طرح تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی که صبح امروز در هتل فرهیختگان برگزار شد، گفت: امیدوارم برگزاری این همایش تخصصی، سرآغاز و منشأ تحول در این حوزه بوده و به تحول، شدت و سرعت بیشتری ببخشد.

وی با تأکید بر اینکه مؤثرترین رکن برای تحول در محیط دانشگاه، اساتید و اعضای هیئت علمی هستند، اظهار داشت: این موضوع یک ارزش بسیار بزرگ برای اساتید است، اما مسئولیت بزرگی نیز بر دوش آن‌ها می‌گذارد که این امر مهم را در دانشگاه انجام دهند. توجه به استاندارد‌ها و تدوین مقررات و آیین‌نامه‌های آموزشی نیز باید توسط اساتید صورت گیرد.

علمایی با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، تحول در حوزه‌های مختلف آغاز شده است، گفت: با شروع مسئولیت ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی، تحول آغاز شد و امروز با تلاش تمامی مجموعه دانشگاه، این راه ادامه دارد.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن گرامیداشت نهم دی ماه تصریح کرد: این روز بزرگ که به نام روز بصیرت نامگذاری شده، بسیار حائز اهمیت است. واقعیت این است که تحول علم نیز برمبنای بصیرت صورت می‌گیرد و ما زمانی می‌توانیم تحول ایجاد کنیم که دارای بصیرت بوده و با شناسایی مشکلات موجود بتوانیم برای حل آن‌ها چاره‌ای بیاندیشیم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت تحقق تحول در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ارتقای جایگاه دانشگاه، بهبود مستمر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، برنامه‌ریزی بلندمدت، ایجاد خودکفایی اقتصادی، توسعه همکاری‌های علمی ملی و بین‌المللی و گسترش همکاری­‌های صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات صورت‌گرفته در این حوزه است.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اگر این دانشگاه بخواهد تحول بزرگی داشته باشد، باید خود را ارتقا دهد، خاطرنشان کرد: ارتقای دانشگاه دو پله دارد، پله اول استاندارد کردن رفتار‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری است. این فعالیتی است که معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی آن را به جد دنبال می‌کند تا آموزش و پژوهش در تمام واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی از وحدت رویه و استاندارد قابل قبول پیروی کنند. پله دوم برای ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی، ارتقای استاندارد‌های موجود است. این ارتقا باید تا جایی صورت گیرد که دانشگاه آزاد به تراز اول در داخل کشور و به تراز مطرح در سطح بین‌المللی دست یابد.

علمایی با بیان اینکه دانشگاه برای ارتقا به اعضای هیئت علمی و امکانات نیاز دارد، گفت: امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی، بعضاً در بسیاری از دانشگاه‌های دولتی وجود ندارد و این امر بسیار حائز اهمیت است و باید از آن استفاده کرد. همچنین اساتید این دانشگاه در حوزه بین‌الملل دارای مقالات و کتاب‌های منتشرشده‌ای هستند و از توان علمی بالایی برخوردارند. می‌توان گفت دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقا، هم اعضای هیئت علمی توانمند و هم امکانات بالایی دارد.

وی با اشاره به تفکیک معاونت‌های دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اصلاح ساختار در این دانشگاه برای ایجاد تحول بود. ما نیز در معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی تحول را سرلوحه کار قرار دادیم و برمبنای آن شورای تحول در این حوزه تشکیل شد. در این شورا جلسات مکرری برگزار شد و موضوعات در ۱۰ کمیته تخصصی مورد بررسی قرار گرفت. افراد نظریه‌پرداز و دارای ذهن پویا در این جلسات شرکت داشتند و موضوعات را بررسی می‌کردند.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه این دانشگاه باید بتواند به سمت یک اقتصاد پایدار حرکت کند، ادامه داد: این دانشگاه دولتی نیست و باید با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم، بر اقتصاد خود مبتنی بوده و به سمت حل مسائل کشور حرکت کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار