آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۹۷۲۸
صالحی:

شهادت «حاج قاسم» و «ابو مهدی مهندس» نقطه عطف منطقه خواهد بود

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابو مهدی مهندس نقطه عطف منطقه خواهد بود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی بعدازظهر امروز (یکشنبه) در حاشیه مراسم بزرگداشت شهیدان سردار قاسم سلیمانی و ابو مهدی مهندس که سفارت عراق در ایران برگزار کرده بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهادت دو یار، یاور و مجاهد بزرگ اسلام سردار قاسم سلیمانی و ابو مهدی مهندس را تسلیت می‌گویم.

وی ادامه داد: عنایت دارید که این دو بزرگوار کنار یکدیگر نشسته بودند و زمانی که این انفجار رخ می‌دهد، بدن‌هایشان به هم جوش می‌خورد. بدن این دو بزرگوار را به ایران آورده بودند تا بتوانند از طریق آزمایش DNA از هم جدا کنند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: این موضوع نمادی است که دو ملت رشید ایران و عراق با این شهادت به هم پیوند خورده و این پیوند ناگسستنی خواهد بود. پیوند دو ملت ایران و عراق با شهادت این دو بزرگوار پیوندی بر اساس گوشت، پوست و استخوان شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: شهادت این دو بزرگوار ضایعه بزرگی برای دو ملت ایران و عراق بود؛ ولی باید بگویم خون این شهدا هدر نمی‌رود. شهید نزد خداوند روزی می‌گیرد.

صالحی عنوان کرد: شهادت این دو بزرگوار نطقه عطفی خواهد بود و شاهد خواهیم بود که تحولات بزرگی در منطقه رخ خواهد داد. اگر منطقه قرار بر تولدی دوباره داشته باشد، این تولد بعد از شهادت حاج قاسم و ابو مهدی خواهد بود.

وی اضافه کرد: شما خواهید دید که ندای اسلام که وحدت میان امت اسلامی است، روز به روز جوشان‌تر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار