آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۸۲۶

موسوی: تحریم صالحی تاثیری بر پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ندارد

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به تحریم علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی گفت: تحریم وی هیچ تاثیری بر پیشرفت برنامه صلح آمیز تهران ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان امروز (جمعه) اظهار داشت: دکتر صالحی شخصیت برجسته علمی و سیاسی کشور است و تحریم ایشان که تنها از سر استیصال صورت می‌گیرد هیچ تاثیری بر پیشرفت برنامه‌های هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران نخواهد داشت.

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تحریم دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: بار اول نیست که ایشان در فهرست تحریم‌های یکجانبه و غیر قانونی قرار می‌گیرد؛ همانطور که بار اول نیست دانشمندان هسته‌ای ایران هدف کینه توزی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند. دکتر صالحی شخصیت برجسته علمی و سیاسی کشور است و تحریم ایشان که تنها از سر استیصال صورت می‌گیرد هیچ تاثیری بر پیشرفت برنامه‌های هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران نخواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه با محکومیت این اقدام نابخردانه همچنین اظهار داشت: به نظر می‌رسد مقامات رژیم آمریکا برای انحراف افکار عمومی از تحولات داخلی ناشی از استیضاح ترامپ و نیز شکست زودهنگام طرح به اصطلاح معامله قرن، چنین تحرکات ناشیانه و پوچی را علیه ملت ایران در دستور کار خود قرار داده‌اند.

موسوی افزود: از یک سو وزیر خارجه این رژیم به لندن رفته و در نشستی با وزیر خارجه انگلیس مجددا مطالبی بی محتوا و تکراری بیان می‌کند و از سویی دیگر نماینده به اصطلاح ویژه شان در حرکتی نمایشی و غیر جذاب مصاحبه‌ای بی خاصیت‌تر برگزار می‌کند؛ غافل از آنکه سیاست فشار حداکثری مدت‌ها است که به بن بست رسیده و حرکت پوینده ایران به سمت استقلال و خودکفایی با چنین اقدامات سخیفی متوقف نخواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار