کد خبر:۸۲۵۶۸۱
گزارش|

تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت / از خدمت به محرومان تا تدوین سندی با گفتمان جهادی + تصاویر

سومین دوره جشنواره ملی جهادگران با تقدیر از گروه‌های برگزیده به کار خود پایان داد.

تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت / از خدمت به محرومین با دست خالی تا تدوین سندی که گفتمان جهادی + عکس

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین دوره جشنواره ملی جهادگران با حضور حداکثری گروه‌های جهادی و به همت معاونت سازندگی بسیج دانشجویی برگزار شد.

جشنواره ملی جهادگران به عنوان یکی از بزرگترین جشنواره‌های جهادی، عرصه بروز و ظهور توانمندی‌ها و دستاورد‌های خانواده بزرگ گروه‌های جهادی برای تجلی جایگاه و تداوم و توسعه آن محسوب می‌شود و در نظر دارد تا با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان و فعالان حرکت‌های جهادی مرتبط با حوزه محرومیت‌زدایی هرساله بتواند با رویکردی جدید و با نگاهی نو موضوعات مرتبط با حرکت‌های جهادی و مناطق محروم کشور را به اشتراک بگذارد.

در این دوره از جشنواره بیش از ۱۸۰۰ اثر در حوزه‌های هنری و تخصصی به دبیر خانه جشنواره ارسال شد و پس از داوری‌های صورت گرفته ۶۰ برگزیده این دوره تقدیر شدند.

در اولین روز از برگزاری این جشنواره که بیش از ۵۰۰ گروه جهادی حضور داشتند کارگاه‌های آموزشی در حوزه‌های مختلف برگزار شد و در حاشیه این کارگاه‌ها داوری‌های نهایی انجام شد.
 
 
تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت / از خدمت به محرومین با دست خالی تا تدوین سندی که گفتمان جهادی را گسترش می‌دهد
 
پس از برگزاری کارگاه های آموزشی مجمع عالی جهادگران نیز در حاشیه این جشنواره اعضای خود را شناخت و انتخابات مجمع عالی جهادگران نیز برگزار شد. این مجمع فعالیت های جهادی را به صورت استانی پیگیری می کند.
 

رونمایی از سند تحول و نوسازی حرکت های جهادی

 
در روز دوم گردهمایی سند تحول و نوسازی حرکت های جهادی رونمایی شد، این سند تحول نظامنامه‌ای برای تشکیل شورا‌ها و مجامع جهت شبکه سازی بین گروه‌های جهادی و نهاد‌های متولی است که برای رسیدن به یک شبکه منسجم باید ادبیات سازی شود که این ادبیات سازی را تیم بزرگی انجام داد و یک سال به طول انجامید.

سند نوسازی حرکت‌های جهادی که ریل و مسیر را برای جهادگران برای ده سال آینده مشخص کرده که نخبگان، بسیج سازندگی‌های کل کشور، دستگاه‌های متولی، گروه‌های جهادی در تدوین این سند فعال بودند این سند در راستای گسترش گفتمان جهادی تدوین و به جهادگران ارائه شده است.
 
تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت / از خدمت به محرومین با دست خالی تا تدوین سندی که گفتمان جهادی را گسترش می‌دهد

 سند نو سازی در دو جنبه ساختاری و محتوایی تدوین شده است. در بخش ساختار، نهاد‌های حمایت کننده از جهادی مثل بسیج سازندگی و سایر ارگان ها، ماموریت پیدا کرده اند که حوزه جهای فعالیت کنند.

بر طبق این سند حرکت‌های جهادی از پروژه محوری به سمت مسئله محوری حرکت می‌کنند؛ و این یعنی گروه جهادی از یک کار کوچک در روستا برای مردم و توسط خود مردم، به حل مسئله برای نظام اسلامی کمک بکند.برنامه اجرایی سند نوسازی از سال ۹۹ آغاز شده و در ۱۰ سال انجام می‌شود.



سومین جشنواره برگزیدگان خود را شناخت


در بخش عکس این جشنواره، جواد غزل چهره اثرمستقل گیلان، حبیب دهنوی مرکز رسانه عهد خراسان رضوی، احمد ریاحی دهکردی گروه جهادی زینبیون چهارمحال و بختیاری شایسته تقدیر اعلام شدند.
 
تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت / دانشجویانی که خدمت به محرومین را با دست خالی معنا می‌کنند


در بخش مستند و نماهنگ، محمد جواد رئیسی موسسه اوما فیلم تهران، سیدمجتبی خیام الحسینی موسسه رهوا اصفهان، ابوالفضل ابراهیمی گروه جهادی امام موسی صدر قم، علی ذاتی بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان، ابوذر حیدری خانه فیلم داستانی تهران، مسعود بنا حق دوست مرکز رسانه عهد خراسان رضوی به عنوان آثار برتر منتخب شدند.

در بخش تخصصی، دبیرخانه این جشنواره محمد حسین حبیبی با طرح چگونگی اجرای فرمان رهبری در ارتباط با گسترش گفتمان جهادی از گروه جهادی روح الله تهران، سید سعید مهدی زاده با طرح روی خط لبخند؛ طرح ترویجی بهداشت دهان و دندان از گروه جهادی صراط الحمید خراسان رضوی، زهرا زارع میرک آباد با طرح کاهش اضطراب از نگاه مسئله محوری از گروه جهادی کایرون مازندران، اکرم نعمتی با طرح تشکیل تعاونی پشم تا فرش از گروه جهادی صامدون کرمانشاه، نفیسه داج گر با طرح نقشه گنج؛ رهیافتی برای یافتن گنج روستا از کانون خدمت رسانی دانشگاه تهران به عنوان آثار برتر اعلام کرد.
 
تمام آنچه در جشنواره جهادگران گذشت / دانشجویانی که خدمت به محرومین را با دست خالی معنا می‌کنند


در بخش گروه‌های برتر استانی؛ عبدالله کمایستانی از گروه جهادی کاروان جهادی بسیج اصناف خراسان شمالی از قشر اصناف، محمد افراسیابی از گروه جهادی شهید علی نوری فارس از قشر محلات، علی زینالی از گروه جهادی شهید عباس عبداللهی آذربایجان شرقی از قشر محلات، مریم رفیعی از گروه جهادی شهید علیمردانی خراسان رضوی از قشر محلات، و فاطمه محمدی از گروه جهادی سفیران رحمت آذربایجان غربی از قشردانشجویی به عنوان رتبه برتر معرفی شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار