آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۴۹۷

ظریف: برای تسهیل گفتگو میان ترکیه و سوریه آمادگی داریم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی بار دیگر تأکید کرد که تهران آماده است تا برای تسهیل گفتگو میان ترکیه و سوریه تلاش کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه بار دیگر گفت: تهران برای تسهیل گفتگو میان ترکیه و سوریه آمادگی دارد.

وزیر امور خارجه در توییتر نوشت: «ایران بر آمادگی خود برای تسهیل گفتگو میان همسایگان برادر خود، ترکیه و سوریه، تأکید می‌کند.»

وی افزود: «تشدید تنش تنها منافع تروریست‌ها و حامیان آن‌ها را تأمین می‌کند. اجتناب از خونریزی و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی ضروری است.»

اظهارات ظریف پس از آن بیان می‌شود که دولت ترکیه در واکنش به پیشروی ارتش سوریه در مناطق تحت کنترل تروریست‌ها در منطقه «ادلب»، نیرو‌های نظامی خود را به این منطقه اعزام و دمشق را به اقدام نظامی تهدید کرد. دولت سوریه با تأکید کرده است که اجازه نمی‌دهد اراضی این کشور تحت کنترل گروه‌های تروریستی از جمله «جبهه النصره» باقی بماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار