کد خبر:۸۲۶۹۲۲
با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان؛

سموم کشاورزی تولید شده ایرانی به ترکیه می‌رود / ارزآوری ۵۰۰ هزار دلاری

یک فعال فناور در عرصه تولید سموم کشاورزی از صادرات محصولات مرغوب ایرانی به ترکیه خبر داد و گفت: صادرات این محصول در سال جاری حدود ۵۰۰ هزار دلار ارزآوری برای کشور داشته است.
شروع خبر مشکل داره/ سموم کشاورزی تولید شده ایرانی به ترکیه می‌رود / ارزآوری ۵۰۰ هزار دلاریبه گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، احد قبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره محصولات دانش‌بنیان این شرکت گفت: سم کلریدازون علف‌کش تخصصی مزارع چغندر قند و سم پیری پروکسی فن در این شرکت تولید می‌شود.

این فعال فناور درباره محصول «پیری پروکسی» گفت: پیری پروکسی فن حشره کش هورمونی است که با اختلال در توازن هورمونی جوانی حشرات مضر از دگردیسی و تکامل آن‌ها جلوگیری و حشرات ماده را عقیم می‌کند که در نتیجه باعث نابودی حشره و تخم‌ها و جنین می‌شود.

وی ادامه داد: از این سم برای مبارزه بالشتک ها، شپشک‌ها، سپردار‌ها و پسیل مرکبات و نیز عسلک پنبه استفاده می‌شود؛ و برای انسان و زنبور عسل و دام کاملا بی‌خطر است.

قبادی افزود: علاوه بر محصول ذکر شده حشره کش سایپرمترین، سم کلرپریفوس، سم دیازینون، سم دلتامترین، کنه کش پروپارژیت و تعدادی دیگر از این دسته محصولات در این شرکت تولید می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان به اشتغال‌زایی ایجاد شده اشاره کرد و گفت: در این شرکت به صورت مستقیم برای ۴۰ نفر شغل ایجاد شده است.

این فعال فناور درباره صادرات محصولات نیز گفت: محصولات این شرکت چند سالی است که به صورت مداوم به کشور ترکیه صادر می‌شود و تنها در سال جاری حدود ۵۰۰ هزار دلار ارز آوری برای کشور داشته است.

وی همچنین توضیح داد: برای تولید محصولات نیاز به مواد اولیه وجود دارد که عموما از طریق واردات تامین می‌شود که عمدتا ساخت کشور چین است.

قبادی به واردات محصولات مشابه به کشور و همچنین اختلاف قیمت‌ها اشاره و بیان کرد: همچنان نمونه مشابه محصولات تولیدی به کشور وارد می‌شود که عمدتا ساخت کشور‌های آلمان، ژاپن و چین است که در محصول کلریدازون قیمت نهایی این شرکت حدود ۳۰ درصد ارزان‌تر نوع خارجی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار