آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۷۱۱۴

ستاری: ارزش کارآفرینی با پای کار قرار گرفتن انسان هایی که سرمایه شان در مغزشان است مشخص می شود

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری گفت: ارزش کارآفرینی زمانی مشخص می شود که پای کار را انسان هایی قرار دهیم که سرمایه شان در سرشان قرار دارد نه در جیبشان
ستاری: ارزش کارآفرینی با پای کار قرار گرفتن انسان هایی که سرمایه شان در مغزشان است مشخص می شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری در همایش بازگشت مدال های المپیاد به اهداکنندگان که عصر امروز 24 بهمن در سالن مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار شد گفت: این مکان یادآور شهدای هفتم تیر است ما امروزه در مبارزه قرار داریم مبارزه میان ساختارهایی که در اقتصاد نفتی ایجاد شده اند و تغییراتی که باید ایجاد شوند تا ما بتوانیم در این عرصه به پیروزی دست یابیم. 

ستاری بابیان اینکه ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تمام سعی خود را کرده ایم تا به ساختار مورد نظر دست یابیم اظهار کرد: اگر پایه اقتصاد نیروی انسانی شود کیفیت آموزش اهمیت پیدا می کند در حقیقت این مبارزه مبارزه ای است که همه ما باید در آن شرکت کنیم. ساختارهای نفتی بسیار پیچیده هستند به طوری که محیط کسب و کار آن مسموم است تغییر این ساختار نیازمند یک مبارزه همه گانی است تا بتوانیم ساختارها را مبتنی بر دانشجو تغییر دهیم.

وی گفت: برای اینکه افتادگی های ذاتی خود را از میان ببریم نیازمند امیدواری و تلاش همگانی خواهیم بود

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه همواره بدانیم که روی دوش چه کسانی ایستاده ایم تا توانستیم دیده شویم اظهار کرد: نباید پدر و مادر خود و هم چنین ملت خود را فراموش کنیم در حقیقت ما به این مملکت دین داریماین ما هستیم که به این کشور نیاز داریم او به ما نیازی ندارد زیرا بر پایه ریشه های محکمی بنا شده است.

وی با بیان اینکه سیستم آموزش عالی ما با تمام امکانات انسان های کیفی را تربیت می کند اظهار کرد: این سیستم آموزشی با تمام نقص هایی که دارد در آمریکا وجود نداردارزش کارآفرینی زمانی مشخص می شود که پای کار را انسان هایی قرار دهیم که سرمایه شان در سرشان قرار دارد نه در جیبشان.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار