کد خبر:۸۳۲۲۴۴
با حمایت معاونت علمی؛

پیشگامان اقتصاد دیجیتال گردهم می‌آیند

ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی می‌خواهد ضمن تعامل با شرکت‌های بزرگ و پیشگامان اقتصاد الکترونیکی از تجارب آن‌ها برای شناخت درست و هدفمند نیاز‌های این حوزه کمک کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، چند سالی است که با شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور، ثابت شده است که نیاز‌های صنایع تنها در تامین پول و سرمایه خلاصه نمی‌شود و این نیروی انسانی خلاق است که می‌تواند پاسخ‌گوی نیاز کشور باشد. شرکت‌هایی گاه در قواره کوچک، اما با شناخت درست از نیاز‌ها و نقاط کور صنایع مختلف، راه‌های علمی و درستی را در اختیار مدیران قرار می‌دهند.

در این میان یکی از بخش‌هایی که با حضور بخش خصوصی و شرکت‌های پیشگام قرار است رشد یابد، اقتصاد دیجیتال است اقتصادی که راه خود را در اقتصاد سنتی باز کرده و با سرعتی بالا به همه بخش‌ها رخنه کرده است. ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با توجه به اهمیت استفاده از این توانمندی‌ها و تجارب چند ساله، تعامل با شرکت‌های بزرگ و پیشگامان اقتصاد دیجیتال را در اولویت کاری خود قرار داده است.

این برنامه بر اساس مشارکت با شرکت‌های بزرگ و پیشگامان این عرصه اتفاق می‌افتد. قرار بر این است که این کار با هدف «افزایش نفوذ فناوری‌های دیجیتال» و «پیشبرد برنامه‌های متنوع‌سازی توسعه بازار و صادرات» انجام شود.

«متنوع‌سازی اکوسیستم از منظر شکل‌گیری بازیگران و استارتاپ‌های مرتبط با حوزه‌های مساله‌محور اولویت‌دار»، «افزایش نفوذ و انتشار فناوری‌های دیجیتال در صنایع»، «افزایش آگاهی عمومی و توانمندی‌های عمومی و تخصصی در حوزه دیجیتال»، «افزایش سهم تولید دانش در حوزه فناوری‌های دیجیتال با رویکرد اقتصادی و بازارمحور» و «افزایش حجم بازار و صادرات حوزه دیجیتال» از دیگر اهدافی است که در ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار