آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۸۴۰
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

ایزدی: تمام روسای جمهور آمریکا برای مقابله با دور زدن تحریم‌ها تلاش کرده‌اند / شعار دادن و مانور رسانه‌ای کار آمریکایی‌هاست

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: در دوران رییس جمهورهای گذشته آمریکا زمانی که آن‌ها برخی تحریم‌ها را تعلیق می‌کردند، تمام تلاش خود را انجام می‌دادند تا تحریم‌های تعلیق نشده را نیز سر جای خود نگه دارند تا ایران نتواند آن‌ها را دور بزند.

فواد ایزدی، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره ادعای دولت آمریکا مبنی بر اینکه در ادامه روند تلاش‌های گسترده خود برای توقف صادرات نفتی قصد دارد با روش‌های ایران برای دور زدن تحریم‌ها نیز مقابله کند و به عبارت ساده‌تر فشار خود برای توقف صادرات نفتی ایران را تکمیل کند، گفت: اینکه آمریکایی‌ها می‌خواهند دور زدن تحریم‌ها توسط ایران را متوقف کنند موضوع جدیدی نیست و گذشته از این مختص به دوران ترامپ هم نمی‌باشد. این روش در دوران اوباما و سایرین نیز برای آمریکایی‌ها کاربرد داشته است.

وی ادامه داد: در دوران رییس جمهورهای گذشته آمریکا زمانی که آن‌ها برخی تحریم‌ها را تعلیق می‌کردند، تمام تلاش خود را انجام می‌دادند تا تحریم‌های تعلیق نشده را نیز سر جای خود نگه دارند تا ایران نتواند آن‌ها را دور بزند.

ایزدی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نیز می‌تواند در این تصمیم ترامپ یعنی مقابله با روش‌های ایران برای دور زدن تحریم‌ها تاثیرگذار باشد، گفت: ترامپ اعلام کرده سیاست‌های او علیه ایران جواب داده البته این سیاست‌ها تا حد زیادی زیر سوال است، چون هم نتوانسته جمهوری اسلامی را سرنگون کند و هم امتیازات جدیدی از ایران نگرفته است از سوی دیگر برخی امتیازات گذشته را نیز از دست داده است.

این کارشناس مسائل آمریکا ذکر این نکته را ضروری دانست که در شرایط فعلی ممکن است برخی تصور کنند آمریکایی‌ها با توجه به شیوع بیماری کرونا برخی تحریم‌ها از جمله تحریم دارویی را علیه ایران کاهش خواهد داد و گفت: آمریکایی‌ها فقط شعار می‌دهند و مانور رسانه‌ای برگزار می‌کنند و هیچ قصدی برای انجام این کار یعنی تعلیق تحریم‌های بانکی و به موازات آن تعلیق تحریم دارو ندارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار