آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۶۷۷

مسئول آمریکایی: ترامپ دستور حمله به مواضع حزب‌الله عراق را صادر کرد

یک مسئول آمریکایی مسئولیت حمله به مواضع الحشد الشعبی را متوجه ترامپ کرد و شبکه العربیه نیز مدعی شد دولت آمریکا با این حمله خواست بگوید هرگز از عراق بیرون نخواهد رفت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه العربیه در گزارشی مدعی شد که آمریکایی‌ها با حمله به مواضع الحشد الشعبی درصدد ارسال یک پیام بودند و آن هم اینکه هیچ قصدی برای خروج از عراق ندارند.

العربیه مدعی شد که آمریکایی‌ها چنین عقیده دارند که نباید پس از آن همه خسارت‌ها و هزینه‌ها، عراق را ترک کرد و آن را به دشمن درجه یک خود یعنی ایران تحویل دهند.

یک مسئول آمریکایی در گفتگو با العربیه بدون ذکر نام خود مدعی شد: «در پاسخ به حملات ادامه‌دار گروه‌های همسو با ایران، رئیس‌جمهور آمریکا دستور حمله به پنج انبار سلاح وابسته به گردان‌های حزب‌الله را صادر کرد تا قدرت این مجموعه برای انجام حملات در آینده به شکل قابل توجهی کاهش یابد.»

العربیه سپس نوشت که از سخنان این مقام آمریکایی کاملا این نتیجه حاصل می‌شود که ترامپ مسئولیت مستقیم حملات را بر عهده گرفته، نه وزیر دفاع یا هیچ یک از فرماندهان میدانی.

این مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد که ترامپ کاملا در برابر حملات ایران علیه آمریکایی‌ها در عراق یا هر نقطه دیگری جدی است.

العربیه سپس نوشت که آمریکایی‌ها چنین عقیده دارند که ایرانی‌ها خواستار خروجشان از عراق هستند، اما آن‌ها می‌گویند: «ما هرگز عراق را ترک نمی‌کنیم.» به عقیده دولت آمریکا نباید پس از صرف میلیارد‌ها دلار و برجا گذاشتن تلفات بسیار عراق را ترک کرد و عقلانی نیست که صحنه عراق به ایران واگذار شود.

جنگنده‌های آمریکایی بامداد دیروز (جمعه) پایگاه حزب‌الله عراق در شهر «جرف الصخر» در استان بابل و پایگاه‌های وابسته به الحشد الشعبی به استان‌های صلاح‌الدین، بصره و فرودگاه غیرنظامی در حال ساخت کربلا را بمباران کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار