رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: بر اساس گزارشهای فائو، شرایط منطقه امسال نسبت به سال گذشته در خصوص تهاجم ملخ صحرایی ویژه است و مبارزه سنگینتری در پیش خواهیم داشت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درگاهی عصر شنبه در اولین جلسه ستاد گیاهپزشکی استان هرمزگان که با حضور علی باقرزاده همایی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، معین مدیرکل دفتر آفات و جمعی از مدیران ستادی سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: برای مبارزه با آفت ملخ در کشور از سه بعد فنی، پشتیبانی و رسانهای آن نباید غافل شویم.
به گفته وی، تمامی ابعاد بایستی تواما و در کنار هم باشند تا امنیت سبد غذایی کشور حفظ شود.
درگاهی در این ابراز داشت: یک سوم اعتباری که برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی در کشور درنظرگرفته شده است به استان هرمزگان اختصاص یافته است.
این مسئول، همکاران ما در مبارزه با ملخ در سالجاری به لحاظ رفتار با این آفت بسیار رشد کردند، همراهی فضای رسانهای و فضای مجازی نیز بسیار قویتر شده است.
درگاهی از الزام کردن تمامی دستگاههای اجرایی جهت کمک به مبارزه با ملخ در تمامی استانها خبر داد و افزود: اگر مبارزه با این آفت به درستی و کامل صورتت نگیرد، باغبانی و زراعت در کشور به خطر میافتد.
به گفته وی، تمامی ارکان بخش کشاورزی و استانها بایستی برای مبارزه با ملخ بسیج شوند، ملخها امنیت یک استان را به خطر میاندازند.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور افزود: امروز بزرگترین حسن و افتخار وزارت جهادکشاورزی، امنیت غذایی در کشور است و ما برای حفظ امنیت سبد غذایی مردم تلاش میکنیم.
به گفته وی، بر اساس گزارشهای فائو، شرایط منطقه امسال نسبت به سال گذشته در خصوص تهاجم این آفت ویژه است و مبارزه سنگینتری در پیش خواهیم داشت بنابراین لازم است کشورهای همسایه نیز در این خصوص دقت نظر و حساسیت بیشتری داشته باشند.
درگاهی با قدردانی از تلاشهای انجام شده برای مبارزه با این آفت خاطرنشان ساخت: تجربه خوب سال گذشته و هماهنگیهای از پیش صورت گرفته و همچنین عملکرد و آمادگی خوب همکاران ما موجب خواهد شد تا انشاالله بتوانیم این شرایط حساس را پشت سر بگذاریم.