آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۲۶۰۹

افزایش تعداد مبتلایان در روسیه به ۵۸ هزار تن

شمار مبتلایان ویروس کرونا در روسیه و برزیل همچنان رو به افزایش بوده و این در حالی است که دولت‌های آن‌ها برای رفع محدودیت‌های فاصله‌گذاری اجتماعی آماده می‌شوند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رکورد ابتلای روزانه به ویروس «کووید۱۹» در روسیه با افزایش بیش از پنج هزار نفر، باز هم شکسته شد تا تعداد کل مبتلایان در این کشور به حدود ۵۸ هزار نفر برسد.

مرکز مبارزه با شیوع کرونا در روسیه امروز (چهارشنبه) گزارش داد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۵۲۳۶ مورد جدید ابتلا به این بیماری در روسیه گزارش شده که نسبت به دیروز شاهد کاهش جزئی است.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی این مرکز، از روز گذشته تا کنون همچنین ۵۷ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

بدین ترتیب شمار کل مبتلایان ویروس کرونا در روسیه به ۵۷۹۹۹ نفر و تعداد کل جان باختگان به ۵۱۳ تن افزایش پیدا کرد.

نهاد‌های درمانی روسیه - که یکی از کشور‌هایی است که بیشترین میزان آزمایش ابتلا به ویروس کرونا را انجام داده‌اند - تا کنون حدود ۲.۲۵ میلیون تست ابتلا به این بیماری در سراسر این کشور گرفته‌اند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نیز روز گذشته با بیان اینکه نقطه اوج شیوع ویروس جدید کرونا در این کشور هنوز رخ نداده، گفت وضعیت دشواری پیش روی روسیه است.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت برزیل نیز اعلام کرد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۲۵۵۴ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که نسبت به دیروز افزایش داشته است.

به نوشته وبگاه «جی‌وان»، همچنین در این بازه زمانی، ۱۷۳ مبتلا به ویروس کرونا بر اثر شدت بیماری جان باخته‌اند.

بدین ترتیب شمار کل مبتلایان ویروس کرونا در برزیل به ۴۳۳۶۸ نفر و تعداد کل جان باختگان به ۲۷۶۱ تن افزایش پیدا کرد.

از سنگاپور نیز خبر می‌رسد که طی یک روز گذشته آزمایش ابتلای ۱۰۱۶ نفر به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است.

به نوشته وبگاه وزارت بهداشت سنگاپور، شمار مبتلایان ویروس کووید۱۹ در این کشور به ۱۰۱۴۱ نفر افزایش یافت. همچنین تا کنون ۱۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در سنگاپور جان خود را از دست داده‌اند.

برآورد‌های وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در جهان به این بیماری مبتلا شده‌اند از دو و نیم میلیون نفر گذشته که سهم قاره اروپا از این میان، بیش از ۱ میلیون نفر یعنی حدود نیمی از تعداد کل مبتلایان در جهان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار