کد خبر:۸۴۳۲۰۰
به کمک اوریگامی ساخته شد

قلبی از هنر در روبات جیمزباند همه‌کاره / کره‌ای‌ها کفشدوزک آهنی طراحی کردند

دانشمندان کره جنوبی در حال ساختن روباتی شبیه به کفشدوزک هستند که همانند جیمزباند همه کاره بوده و در عین حال قلبی از هنر در سینه‌اش دارد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، متخصصان روباتیک کره‌جنوبی روباتی ساخته‌اند که شبیه به جیمزباند همه کاره است، اما در سینه‌اش قلبی از هنر دارد، زیرا با کمک هنر اوریگامی ساخته شده است.

دانشمندان می‌گویند که این روبات را با الهام از حرکات ساده کفشدوزک و با کمک ساختار‌های اوریگامی ساخته‌اند تا بتواند با سرعت زیاد شروع به حرکت کند و در زمان لازم، در جای خود قفل شود. در حالی که ساختار و بدنه این روبات نرم و منعطف است، به اندازه‌ای محکم است که بتواند در برابر نیرو‌های قدرتمند آئرودینامیکی در هوا مقاومت کند.

طراحی روباتیک مبتنی بر اوریگامی چیز جدیدی نیست، اما طراحی‌های معمولی بیشتر با سازه‌های سفت و سخت است و به همین دلیل این گونه روبات‌ها نمی‌توانند با سرعت زیاد حرکت کنند و همچنین برای حفظ ساختار خود به مکانیزم‌های اضافی نیاز دارند. اما این روبات کره‌ای از توانایی کفشدوزک برای باز کردن بال‌های خود از زیر پوسته سخت خود الهام گرفته و در کسری از ثانیه بال‌های خود را باز کرده و شروع به پرواز می‌کند و نیازی به مکانیزم اضافی برای حفظ ساختارش ندارد.
 
یکی دیگر از ویژگی‌های خاص این روبات، بال‌های آن است که زمانی که تا می‌شود، انرژی جنبشی زیادی را در خود ذخیره می‌کند تا در صورت رها شدن، با سرعت زیاد شروع به حرکت کند؛ ضمن اینکه ساختار بسیار محکمی دارد که در مقابل باد و نیرو‌های هوا از آن محافظت می‌کند.

متخصصان روباتیک کره‌ای ادعا می‌کنند که این روبات در زمان ۱۱۶ میلی‌ثانیه در جای خود قفل می‌شود و ۱۵۰ برابر وزن خود را تحمل می‌کند. آن‌ها قابی را برای این روبات گلایدر ساخته‌اند که استحکام کافی برای نگه داشتن بال‌های خود در هوا را داشته باشد و همانطور که گفته شد زمانی که تا می‌شود، انرژی زیادی را در خود نگه دارد تا به آن اجازه دهد در ابتدای حرکت پرش بلندی داشته باشد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار