آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۹۷۰

تبادل آتش بین ۲ کره در منطقه مرزی

ارتش کره جنوبی از تیراندازی به نیرو‌های یک ایست مرزی این کشور توسط نیرو‌های کره شمالی و تبادل آتش بین دو طرف خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بعد از پایان شایعه‌ها درباره وضعیت جسمانی «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی با ظاهر شدن او در انظار عمومی، مقام‌های کره جنوبی از تبادل آتش امروز یکشنبه بین نیرو‌های مرزی دو کشور خبر دادند.

به نوشته رویترز، یک روز بعد از اینکه کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به غیبت تقریبا سه هفته‌ای خود در انظار عمومی پایان داد، نیرو‌های کره شمالی و کره جنوبی در نزدیکی یک پست دیدبانی مرزی کره جنوبی به یکدیگر تیراندازی کردند.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد، ساعت ۰۷:۴۱ صبح به وقت محلی نیرو‌های کره شمالی به یک دیدبانی مرزی کره جنوبی در منطقه غیر نظامی دو کره تیراندازی کردند.

بنا بر اعلام این ستاد، نیرو‌های کره جنوبی در پاسخ به این تیراندازی به سمت نیرو‌های کره شمالی دو بار شلیک کردند، اما در این تبادل آتش گزارشی مبنی بر جراحت کسی منتشر نشد.

مقام‌های کره شمالی درباره صحت و سقم تبادل آتش بین نیرو‌های مرزی این کشور با کره جنوبی هنوز اظهارنظری نکرده‌اند.

گزارش‌ها درباره تبادل تیراندازی بین نیرو‌های مرزی دو کره بعد از آن صورت گرفت که در هفته‌های اخیر شایعه‌های زیادی درباره وضعیت جسمانی و حتی فوت رهبر کره شمالی منتشر شده بود.

خبرگزاری رسمی کره شمالی روز شنبه (دیروز) در رد این شایعه‌ها تصاویری از بازدید کیم جونگ اون از یک کارخانه در این کشور را منتشر کرد.

حضور رهبر کره شمالی در انظار عمومی با واکنش دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا هم مواجه شد و او در صفحه توئیتر نوشت: «به شخصه خوشحالم که او برگشته و سر حال است»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار