مدیرعامل سابق شرکت گوگل و یکی از میلیاردرهای کنونی مهد فناوری در جهان یعنی دره سیلیکون پیشبینی خود را برای شرکتها فناور در دوران پسا کرونا ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اریک اشمیت، مدیرعامل سابق شرکت گوگل و یکی از میلیاردرهای کنونی مهد فناوری در جهان یعنی دره سیلیکون به تازگی در یک برنامه تلویزیونی با عنوان «روبرو با مردم» اظهار کرد که ادارات احتمالا رو به زوال هستند و کارمندان باید یاد بگیرند که به طور موثرتری از خانههایشان کار کنند.
این مدیر ۶۵ ساله گفت که فاصلهگذاری اجتماعی در ادارات و تمایل کارمندان به ایجاد فاصله بیشتر موجب خواهد شد که تقاضای شرکتها برای افزایش فضای اداریشان بیشتر شود.
وی افزود: به سمتی پیش میرویم که باید در مورد «سیستمهای قطب و اقماری» تفکر کنیم؛ یعنی جایی که افراد محلی دیگر لازم نیست به جایی سفر کنند، زیرا دوست ندارند که مدتها وقت خود را در وسایل حمل و نقل عمومی هدر دهند؛ بنابراین باید در این مورد فکر کنیم و چارهای بیندیشیم. درواقع با این کار داریم روی نحوه عملکرد کسبوکارها بازنگری میکنیم. کسبوکارها به نیروهایشان نیاز دارند و نیروها نیز دوست ندارند مسافت و وقت زیادی را برای تردد به محل کارشان سپری کنند.
اشمیت که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ سکان گوگل را به دست داشت، همچنین گفت: اگر قرار باشد که کارمندان یک شرکت از جاهای مختلفی کارهای شرکت را انجام دهند، تراکم بزرگشهرهای جهان تغییر خواهد کرد.
وی افزود: اگر کارفرما هستید، مطمئنا یک دسته کارمند دارید که فکر میکنید تا به اداره یا دفتر شرکت برسند میمیرند و دسته دیگر کارمندانی هستند که خودشان میترسند که تا به دفتر برسند خواهند مرد. پس بهتر است که برنامههای منعطفی برای کارمندانتان داشته باشید. میتوانید حتی تصور کنید که سه یا چهار کارمند دارید که یکی دو نفر آنها به دفتر میروند و آنجا کارهایشان را انجام میدهند و یکی دو کارمند دیگر دارید که در خانه به کارهای شرکت میرسند. این یعنی تغییر در الگو.
وی معتقد است که تا چند سال آینده، تحولی در ادارات و نحوه کار کردن افراد به وجود خواهد آمد و دیگر لازم نیست کسانی که در جاهای دورتر زندگی میکنند به سر کار بروند. اریک اشمیت در حالی به این موضوع پرداخته که اخیرا از آخرین سمت رسمی خود در گوگل یعنی مشاور فنی استعفا داده است و میخواهد برای همیشه شرکت آلفابت یا شرکت مادر گوگل را ترک کند. هنوز مشخص نیست دلیل این تصمیم از سوی اشمیت چه بوده، اما به نظر میرسد او قصد دارد تا بیشتر تمرکز خود را در زمینه ارائه خدمات مشاورهای در زمینه فناوری های نظامی معطوف کند.