رئیس پژوهشگاه پلمیر و پتروشیمی ایران گفت: اهدای دو عدد بورس به اقلیم کردستان یکی از کارهای محسوب ميشود كه پژوهشگاه پليمر ايران در دوران کرونا براي افزايش ارتباط بين الملل انجام داده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مجازی معاونان بینالملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور صبح امروز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۹ در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
نکومنش رئیس پژوهشگاه پلمیر و پتروشیمی ایران در مورد اقدامات این پژوهشگاه در دوران کرونا گفت: این پژوهشگاه از روزهای اول مواجهه با ویروس کرونا با تهیه ماده موثره کاربافول در تهیه ژلهای ضد عفونی که یک پلیمر خاص به شمار میرود و تولید مواد ضد عفونی کننده با مواد نانو ذرات نقره را انجام داد و در تولید دستگاه ونتیلاتور با شرکت دانش بنیان از دانشگاه تهران مشارکت کردیم و دستگاه ساخته شد و به وزارت بهداشت و درمان ارایه شد.
وی افزود: در حوزه عملکرد پژوهشی ازمایشگاههای این پژوهشگاه با رعایت پروتکلهای بهداشتی بازگشایی شد و الان همه ازمایشگاهها و کارگاهها مشغول به کار هستند و در بخش مرکز رشد شرکتهای بسیاری در جهت تولید تجهیزات از جمله لباسهای محافظ، ماسکها و مواد ضد عفونی پژوهشگاه را یاری رساندند.
نکومنش در خصوص اقدامات پژوهشگاه در امور بین الملل خاطرنشان كرد: ما نامهای را به ۱۱ دانشگاه و پژوهشگاهی که با ما قراردارند تنظیم و ارسال کردیم، اين فرايند بازخورد بسیار خوبی داشت و رایزنیهایی نیز با مرکز تعاملات بینالملل ریاست جمهوری داشتیم و برای برگزاری کارگاهها اعلام امادگی کردیم و یکی از کارهای این پژوهشگاه در دوران کرونا اهدای دو عدد بورس به اقلیم کردستان بود که باعث ایجاد ارتباط بین الملل در این دوره شد.