آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۹۳۱۹
کشمیری:

۳ گرنت فناوری به دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های نوپا ارائه می‌شود

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم از ارائه ۳ گرنت فناوری به دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های نوپا خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، مهدی کشمیری مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم در پنجاه و سومین نشست مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که امروز چهارشنبه در سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، در خصوص محتوای برنامه گرنت فناوری گفت: حمایت از انجام پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با محتوای فناورانه که همان گرنت جوانه است و حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی با محتوای تجاری‌سازی اعضای هیئت علمی در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی که گرنت شکوفایی است و حمایت از فعالیت‌های شتاب‌دهی و رشد تشرکت‌های نوپا که گرنت رشد به شمار می‌رود برنامه‌های گرنت فناوری را ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به مشارکت‌کنندگان در تامین منابع این گرنت، افزود: فناور متقاضی دریافت گرنت، دانشگاه، پارک علم و فناوری مجری، وزارت عتف، سازمان یا نهاد اجرایی و اقتصادی مشارکت کننده، شرکت دانش‌بنیان متقاضی، صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهش و فناوری عامل از تامین کنندگان منابع این گرنت هستند.

کشمیری درخصوص بخش‌های حمایتی هر گرنت گفت: حمایت پایه با بهره‌گیری از منابع مالی متقاضی، پارک مجری و وزارت عتف صورت می‌گیرد و سایر حمایت‌های مالی شامل سازمان حامی مشارکت کننده، صندوق نوآوری و شکوفایی و تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری عامل است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم درخصوص اقدامات انجام شده در گرنت فناوری خاطرنشان کرد: تدوین و ابلاغ آیین‌نامه گرنت فناوری، انعقاد تفاهم‌نامه با پارک فناوری فاوا برای اجرای برنامه در حوزه ICT، انتخاب ۵ استان برای شروع برنامه گرنت جوانه، ابلاغ اعتبار سهم وزارت عتف به استان‌های منتخب و تدوین برنامه زمان‌بندی در نیمه دوم خرداد از اقدامات انجام شده در این حوزه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار