کد خبر:۸۵۲۱۱۹
براری:

پژوهشکده سامانه‌های ماهواره در توانمندسازی صنعت فضایی کشور نقش موثری دارد

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: پژوهشکده سامانه‌های ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران می‌تواند در توانمندسازی صنعت ماهواره‌ای کشور نقش موثری داشته باشد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، مرتضی براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران و حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره این پژوهشگاه حضور یافته و در جلسه‌ای با حضور ریاست و مدیران پروژه‌ها و گروه‌های پژوهشی این پژوهشکده شرکت کردند.

در این جلسه که در ادامه بررسی‌های دوره‌ای چگونگی پیشرفت پروژه‌های ماهواره‌ای برگزار شد، حامد بابائی، رئیس پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و مدیران پروژه‌های این پژوهشکده گزارشی از اجرای برنامه‌های پروژه‌های ماهواره‌ای ناهید ۱، ناهید ۲، پارس ۱ و پارس ۲ ارائه کردند.

بنا به این گزارش، مرتضی براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران در این دیدار با اظهار مسرت از دیدن حاصل تلاش و زحمات محققان و فناوران جوان پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و گزارش‌های ارائه شده در خصوص پروژه‌های ماهواره‌ای، گفت: در سایه همدلی و تعاملات خوبی که بین پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران صورت گرفته، خوشبختانه، پروژه‌ها، پیشرفت خوبی داشته و امید است بنا به برنامه پیش‌بینی شده به انجام برسد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوی اطلاعات با اشاره به توانمندی‌های موجود در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره عنوان کرد: این پژوهشکده سوای انجام پروژه‌های مهم فضایی کشور، رسالت دیگری دارد و آن فعالیت در جهت توانمندسازی کشور در صنعت ماهواره در تعامل و همکاری با بخش خصوصی و استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور فعال در این عرصه است.

وی توضیح داد:یکی از چالش‌ها این است که چگونه صنعت ماهواره را در کشور توسعه داده و به حرکت درآوریم و در این خصوص، پژوهشکده سامانه‌های ماهواره می‌تواند نقش مهمی در توانمندسازی صنعت فضایی کشور ایفا کند.

براری خاطرنشان ساخت با توجه به تعداد فارغ‌التحصیلان رشته هوافضا در کشور، ما بازار بزرگی داریم و صنایع می‌توانند به آن کمک کنند، چنانکه در برخی کشورها، افرادی از صنعت خودروسازی وارد حوزه فضایی شده و با سرمایه‌گذاری که کرده‌اند، موفق هم بوده‌اند.

رئیس سازمان فضایی ایران عنوان کرد: این سازمان در جهت حمایت از استارت‌آپ‌ها، بسته‌های حمایتی را در حوزه سنجش از دور طراحی نموده که در اختیار آن‌ها قرار گیرد تا بتوانند رشد کنند.

براری با اشاره به موفقیت اخیر شرکت خصوصی امریکایی در اعزام دو فضانورد به فضا، اظهار کرد: بحث تعامل و استفاده بهینه از امکانات و منابع انسانی موضوع مهمی است، به‌طوری که اکنون، می‌بینیم چین و روسیه، در رقابت با امریکا، در عرصه فضایی با هم همکاری می‌کنند و ماهم در داخل باید با تمامی ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی و خصوص موثر در عرصه فضایی در تعامل بوده و همکاری نزدیکی داشته باشیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار