کد خبر:۸۵۲۴۲۴
در رستوران‌های هلندی؛

پیشخدمت‌های رباتی در وضعیت کرونایی برای کمک آماده می‌شوند

چند سالی است که در کشور‌هایی مانند چین ربات‌ها بیشتر به کار گرفته می‌شوند، اینبار یک رستوران هلندی تصمیم دارد تا از پیشخدمت‌های رباتی استفاده کند.

پیشخدمت‌های رباتی در وضعیت کرونایی برای کمک آماده می‌شوند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو،همیشه می‌توانید برای زمان بندی درست روی یک ربات حساب کنید. هنگامی که شاسونگ هو پیشخدمت‌های رباتیک را پاییز گذشته در چین دید که مشغول سرو غذا بودند، دقیقاً فهمید که چه چیزی برای رستورانش در شهر ساحلی رنس هلند می‌خواهد.

پاندمی ویروس کرونا یک ایده ناآشنا را شاید به پنجره‌ای رو به آینده تبدیل کرد که در آن احساس ترس افراد برای رویارویی و برخورد با پیشخدمت¬ها به احساسی آرامش بخش تغییر می‌یابد.

لی هو، دختر شاسونگ هو که در رستوران کاخ سلطنتی کار می‌کند گفت: «آن‌ها درست به موقع آمدند.» اکنون دو ربات سفید و قرمز در سالن های نهارخوری کاخ می¬چرخند و به محض بازگشایی رستوران¬ها هر یک از آن‌ها غذا‌های چینی و اندونزیایی سرو می کند.

روبات ها با صدایی ک به بهترین شکل از قبل برنامه ریزی شده است «سلام و خوش آمد» می گویند.

کار مهمی که مطمئنا ربات‌ها انجام خواهند داد اجرای قوانین فاصله گذاری است. لی هو گفت: «ما از آن‌ها استفاده می¬کنیم تا مطمئن شویم فاصله ۱.۵ متری مورد نیاز در زمان بحران کرونا حفظ خواهد شد.»

برای اینکه ربات ها بیشتر شبیه به انسان ها باشند یک روسری ابریشمی مانند خدمتکاران به گردن آن‌ها بسته شده است و دو نام شبیه به انسان‌ها دارند. لی هو گفت: «هنوز اسم مورد پسندی برای آن‌ها انتخاب نکردیم، اما قطعا نام‌های روباتیک ندارن و از اسامی عادی برای آن‌ها استفاده می‌کنیم.»

رستوران¬های هلندی به سختی درگیر بحران شده اند و بیش از دو ماه است که تعطیل اند. از روز دوشنبه، آن‌ها مجاز به بازگشایی با حداکثر ۳۰ مشتری خواهند بود. این ممکن است استفاده از طرح های برنامه ریزی شده برای استفاده از ربات ها را در آخرین لحظه تغییر بدهد.

با این حال هوا نمی خواهد در بخش زلاند جنوبی روبات‌ها باعث از دست دادن کار جوانان شوند. به هر حال پیدا کردن کار در مناطق روستایی سختر است مناطق شهری است.

لی هو گفت: «آن‌ها به ما در کار‌هایی که انجام می دهیم کمک می کنند. اغلب رستوران ها شلوغ هستند و روبات ها می توانند برای تمیز کردن میز‌ها یا سایر کار‌ها دستهای اضافی ما باشند. همچنین وقت بیشتری برای تعامل با مشتری به نیرو‌های انسانی می دهد.»

سازگاری با روباتها یک چالش است. لی افزود: «تلاش ها برای ما همچنان ادامه دارد تا ببینیم چه ایده‌ای موثر‌تر واقع می شود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار