کارشناس مسائل خانواده گفت: بسیج دانشجویی با عزمی که ایجاد کرده و دغدغهسازی میتواند مطالبهگری را از سه قوه مقننه، قضائیه و مجریه در حوزه خانواده داشته باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلالی، کارشناس خانواده در نشست فرصتها و چالشهای ازدواج که امروز به همت معاونت مطالبه گری بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: ضرورت توجه به خانواده به قدری است که اگر قرار باشد خانواده محور توسعه قرار بگیرد، تمام رفتارها براساس تحکیم خانواده اتفاق میافتد. تحکیم خانواده همچنان در نگرش ما اصالت دارد و در بینش ما اصل است رفتار قانون گذار و متولیان امر باعث به وجود آمدن اشکالاتی در تحکیم خانواده شده است.
جلالی افزود: وقتی لایههای مختلف مبتنی بر خردمندی و آینده پژوهی باشد، میتوان بازخورد رسانهای درستی را از تحکیم خانواده داشته باشیم؛ اما زمانی که نگاه به خانواده نگاه حداقلی است رفتارهای متفاوتی خواهیم دید. رسانه میتواند برای متولیان قانونی دغدغهسازی کند بسیج دانشجویی با عزمی که ایجاد کرده مطالبه گری را باید در سه سطح قوه مقننه، مجریه و قضائیه داشته باشد. البته مطالبه گری که با محتوا مبتنی بر تحقیق، پژوهش و راهکار دادن همراه باشد و به این سمت برود.
این نماینده مجلس با اشاره به مطرح شدن موضوع ازدواج اجباری گفت: ازدواج اجباری، کودک همسری و مواردی از این قبیل مبتنی بر خرد نیست ذوق زدگی در خانواده برای ازدواج آسیب جدی است و نیاز به نقش آفرینی همه نهادها دارد. مهمتر از تحکیم خانواده ارتقای خانواده است که ما برای مدیریت آن احتیاج به مدیریت محتوایی داریم اینکه قوانین تبدیل به آئین نامه اجرایی نمیشود گرههایی است که به مدد نیروی جوانان میتواند حل شود. در کشورمان هر جا که ما خانواده شدیم مشکلات را پشت سر گذاشتیم و بردیم و هر جا که منفعت شخصی در کار بود، شکست خوردیم.