بیتوجهیهای مسئولان شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه نسبت به مطالبات کارگران نیز مورد انتقاد آنان قرار گرفته و خواستار رسیدگی به آن از سوی قوه قضائیه هستند. آنها اظهار میکنند: چرا با اینکه در ششمین جلسه دادگاه متهمان ارزی هفت تپه که ۱۷ خرداد برگزار شده و به تخلفات امید اسدبیگی و مهرداد رستمی (کارفرماهای شرکت هفت تپه) رسیدگی شده و «قاضی مسعودی مقام اعلام کرده در صورتی که امید اسدبیگی، مدیرعامل شرکت هفت تپه، حقوق کارگران این کارخانه را پرداخت نکند، به زودی بازداشت خواهد شد.» اما این اقدام از سوی دستگاه قضا صورت نگرفته و اسدبیگی زندانی نشده است!
بیشتر بخوانید:
جدای از مطالباتی که کارگران پیرامون حقوق و حق بیمه دارند، خلع ید اسدبیگیها و لغو فوری قرارداد واگذاری شرکت و جلوگیری از هر گونه خصوصی سازی دیگر، بازداشت امید اسدبیگی، محاکمه و اشد مجازات غارتگران بیت المال، بازگشت به کار کارگران اخراجی، قطع همکاری و بیرون رفتن تمامی مدیران بازنشسته از شرکت، پرداخت مزایای عرفی برابر به تمامی پرسنل از جمله خواستههای کارگران معترض هفت تپه است.
بیشتر بخوانید:
با این وجود، کارگران هفت تپه از قوه قضائیه خواستار شدند با سرعت بیشتری به پرونده متهمان ارزی هفت تپه رسیدگی کند تا زودتر تکلیف کارگران این شرکت مشخص شود.
بیشتر بخوانید:
چالش دیگری که کارگران هفت تپه در پی برگزاری این اعتراضات با آن مواجه بودند، این بود که برخی از عوامل کارفرمای شرکت، ۳۱ خردادماه با تظاهر کردن به اینکه کارگر هفت تپه هستند، مقابل فرمانداری شوش تجمع کردند و قصد داشتند از این طریق منفعتی نصیب کارفرمای هفت تپه شود و در نتیجه دادگاه متهمان ارزی هفت تپه تاثیرگذار باشند!
بیشتر بخوانید:
از سویی، فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز به منظور رسیدگی به مطالبات کارگران شرکت هفت تپه ۳۱ خرداد عازم شهرستان شوش شدند و مقابل شرکت به گفتگو با کارگران پرداختند و پای درد دلهای آنان نشستند.
یکی از کارگران در این دیدار میگوید: مسئولان استان خوزستان به داد کارگران هفت تپه برسند. نگذارید حق ما پایمال شود. نگذارید فتنه گران، اعتراضات ما را به آشوب بکشانند؛ ما آشوبگر نیستیم و کارگریم. درآمدهای شرکت هفت تپه در حال از بین رفتن است. این درآمد کجا میرود؟
بیشتر بخوانید:
البته، فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز در ادامه این مطالبه گری ها، اخیرا هم در جمع کارگران هفت تپه و در خانه یکی از آنان نیز حضور پیدا کردند. طبق گفتههای کارگران هفت تپه که در این جلسه دیدار حضور داشتند، اوایل اعتصابات شرکت، وقتی کارگران برای گرفتن حقوق خود جمع میشدند و دست از کار میکشیدند، مهرداد رستمی به عنوان شریک امید اسدبیگی (مدیرعامل شرکت) با قسم دادن به جان «بابک»، کارگران را آرام میکرد.