سخنگوی قوه قضاییه گفت: ما اعتراضات کارگری را به رسمیت میشناسیم، اما باید در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی باشد و توام با اعمال مجرمانه نباشد؛ در مورد مطالبات کارگران، آنچه که ما شنیده ایم به حق میدانیم و معتقدیم باید مطالبات جامعه کارگری ما، برآورده شود.
اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: ما اعتراضات کارگری را به رسمیت میشناسیم، اما باید در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی باشد و توام با اعمال مجرمانه نباشد؛ در مورد مطالبات کارگران، آنچه که ما شنیده ایم به حق میدانیم و معتقدیم باید مطالبات جامعه کارگری ما، برآورده شود.
وی افزود: در برخی موضوعات ما شاهد رفتارهایی بودیم که در مسیر اعتراضات و بیان مطالبات، برخی از قواعد نظم عمومی کشور هم دچار خدشه شد، اما تاکید کردیم سیاست دستگاه قضا در هر یک از موارد، سیاست ادغامی است به ویژه آنجا که خود افراد با اقداماتی توجیهی، تمکین به قانون را پذیرفتند همچون در اراک؛ شرکت هپکو هم آذر آب.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: آنچه که به عنوان رای صادره یکی از شعب در مورد اعتراض کارگران آذرآب اعلام شده بود تحت فضاسازی رسانهای قرار گرفت.
وی افزود: اولا این رای قطعی نبود و دوما اینکه، مجازاتهای دادنامه تعلیق شده بود، اما باز هم ما به دنبال تحقق سیاستهای قضایی بودیم؛ بعد از ابلاغ این دادنامه تعدادی از این کارگران اظهار کردند که رای را قبول دارند و عموم آنها از آن اقدامی که نقض قانون بوده، اظهار ندامت و پشیمانی میکنیم و ضمن التزام به قانون مطالباتمان را پیگیری میکنیم.
سخنگوی دستگاه قضا در پایان گفت: این رویکرد کارگران باعث شد تا نسبت به رای، تجدید نظر خواهی کنند و اعلام میکنم که دادگاه تجدید نظر استان مرکزی، رای دادگاه بدوی را نقض کرده و در مورد کارگران آذرآب حکم برائت صادر شده است و این همان وعده تحقق عملی سیاستهای نظام قضایی ماست.