بیشتر بخوانید:
در پی این مطالبه گری دانشجویان، دانشگاه صنعتی کرمانشاه هم با صدور بیانیهای به گلایههای این تشکلها پاسخ داد و نوشت: شورای آموزش دانشگاه برای کلیه تصمیمات ابلاغ شده صلاح دانشجویان و افزایش حداکثری میزان کیفیت و کمیت آموزش و خدمات آموزشی را در نظر گرفته و نیز شرایط پیش آمده در زمان شیوع ویروس کرونا را لحاظ نموده است و نیز بیان میدارد با توجه به کثرت درخواستهای دانشجویان بر برگزاری امتحانات پایان ترم، تصمیم و اهتمام به برگزاری این امتحانها گرفته است. چرا که تعداد زیادی از دانشجویان نتوانسته در کلاسهای غیرحضوری شرکت نمایند، در امتحانات مستمر حضور یابند، تمرین دهند و یا در امتحانهای کلاسی شرکت نمایند. همچنین اکثریت مطلق اساتید که مرجع ارزشیابی دروس هستند موافق برگزاری امتحانات پایان نیمسال بوده اند و در این خصوص جای حرف و حدیثی باقی نمیماند.
بیشتر بخوانید:
در این هفته دانشگاه ایلام نیز اعلام کرد که دفاعیه پایان نامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری این دانشگاه برای اولین بار به صورت مجازی برگزار میشود. دانشگاه صنعتی کرمانشاه هم اعلام کرد که کلاسهای آموزشی ترم تابستان ۹۹ این دانشگاه از ۴ تا ۲۹ مرداد برگزار خواهد شد. ترم تابستان ۹۹ دانشگاه شیراز نیز با نظارت و اجرای دانشکده آموزشهای الکترونیکی از ۲۸ تیر به صورت مجازی برگزار میشود.
بیشتر بخوانید:
تشکلهای دانشجویی در هفته جاری از مسائل شهری و کشوری و مطالبه گری از مسئولان نیز غافل نشدند تا جایی که ۵۳ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاههای آزاد اسلامی در نامهای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی نوشتند: هشدار میدهیم که مبادا تحقیق درباره اعتبارنامه آقای تاجگردون را با تسامح، بی نتیجه گذاشته و سلامت مجلس را معامله نمایید؛ در این آزمون بزرگ، افکار عمومی همه مترضد تایید یا رد اعتبارنامه تاجگردون به عنوان نماد و عامل به رانت خواری و رانت پروری، دخالتهای آشکار و جهت دهیهای نادرست بر بودجه کشور به نفع امیال شخصی و خانوادگی، اعمال نفوذ و اعمال قدرت بر سر شرکتهای متمول؛ چون شرکتهای نفتی، کارسازی در جهت منفعت متهمان کلان اقتصادی، هستند.
بیشتر بخوانید:
شورای تبیین مواضع و قرارگاه مطالبه گری شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی استان مازندران نیز در نامهای به استاندار مازندران، مجمع نمایندگان و مسئولان قضایی استان خواستار حل معضل دپوی زبالههای خانگی در منطقه پشتکوه شدند و نوشتند: اگر این رویه ادامه یابد تا چندی بعد اثری از طبیعت و جنگلهای هیرکانی نخواهد ماند! همین امر تبعات کشوری و جهانی خواهد داشت و این ننگ در تاریخ خواهد ماند!
بیشتر بخوانید:
مجمع دانشجویی آرمان (عدالتخواه) دانشگاه شیراز هم در نامهای به رئیس شورای اسلامی شهر شیراز خواستار شفافیت تعداد و هزینههای واقعی اداری و حقوق و مزایای کارکنان شهرداری شیراز شد.
بیشتر بخوانید:
در ادامه این مطالبه گری ها، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کنگاور هم در نامهای سرگشاده خطاب به بازوند، استاندار کرمانشاه نسبت به وضعیت موجود کرونا هشدار داد و نوشت: وضعیت بیمارستانها لحظه به لحظه بدتر از گذشته میشود و این یعنی میبایست تا دیر نشده فکری به حال استان کنید و اجازه ندهید، موج مخرب بی تدبیری از مرکزیت کشور به سمت استان کرمانشاه گسیل یابد.
بیشتر بخوانید:
نقش بنیاد مستضعفان در نوسان قیمت مسکن بیرجند، موضوع دیگری بود که در هفته دوم تیرماه مطرح شد. بنیاد مستضعفان در واگذاری اراضی و املاک خود در خراسان جنوبی، غیرمستقیم بر بازار اثرگذاری میکند؛ اما مسئولان این بنیاد برای حل این مشکل چارهای نمیاندیشند.
بیشتر بخوانید:
ماجرای ساخت و ساز در منطقه سروک هم در این هفته، مطرح شد. سروک یکی از مناطق خوش آب و هوای استان کهگیلویه و بویراحمد است که به جنگلهای زاگرس مشرف شده است.
این منطقه در ۷ کیلومتری یاسوج واقع شده و وجود زمینهای بکر کشاورزی این منطقه را به محلی برای جولان سرمایه دار و دارای نفوذ تبدیل کرده است.
بیشتر بخوانید:
مشکلات گندم کاران خراسان شمالی موضوع دیگری بود که به آن پرداخته شد. هر چند کشاورزان خراسان شمالی با دارا بودن مزارع مرغوب کشت گندم، بیش از نیاز استان را تولید میکنند؛ اما دلالان و خرید تضمینی گندم از سوی دولت، مشکلات زیادی را برای آنان به وجود اورده است.
بیشتر بخوانید:
آتش سوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد همچنان ادامه دارد و به گفته برخی از کارشناسان عامل این آتش سوزیهای اخیر انسانی بوده است. متاسفانه افرادی که برای تفریح به این مناطق میآیند، با روشن کردن آتش موجب وارد آوردن خسارتهای جبران نشدنی به مراتع و جنگلهای استان میشوند.
بیشتر بخوانید:
در هفته دوم تیرماه اعتراضات کارگری را هم شاهد بودیم. کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه همچنان خواستار رسیدگی به مطالباتشان (پرداخت حقوق سه ماهه اول امسال و حق بیمه، بازگشت به کار کارگران اخراجی، خلع ید اسدبیگی و...) هستند، اما هیچکدام از مسئولان شرکت و حتی مسئولان استانی پاسخگوی آنان نیستند.
بلاتکلیفی کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه هنوز هم ادامهدار است و مشخص نیست چه سرنوشتی در انتظار کارگران این مجموعه است.
بیشتر بخوانید: