«ماجرای نیمروز» به بازار موسیقی رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۹۷۱

«ماجرای نیمروز» به بازار موسیقی رسید

آلبوم موسیقی فیلم‌های سینمایی «ماجرای نیمروز» و «ماجرای نیمروز۲ (رد خون)» به آهنگسازی حبیب خزایی‎فر توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شد.

«ماجرای نیمروز» به بازار موسیقی رسید

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مرکز موسیقی حوزه هنری آلبوم موسیقی فیلم‌های سینمایی «ماجرای نیمروز» و «ماجرای نیمروز ۲ (رد خون)» به آهنگسازی حبیب خزایی‎فر را منتشر کرد.

حبیب خزایی‌فر تاکنون برای فیلم‌های سینمایی «ایستاده در غبار»، «لاتاری»، «مدیترانه»، «ترمینال غرب»، «درخت گردو» و فیلم‌های مستند «جایی برای فرشته‌ها نیست» و «مهمانی خداحافظی» و سریال‌های «آخرین روز‌های زمستان»، «ممنوعه» و «شاهرگ» موسیقی ساخته است.

آلبوم موسیقی ماجرای نیمروز (ردخون)، شامل ۱۹ قطعه است که ۸ قطعه آن مربوط به فیلم سینمایی ماجرای نیمروز و ۱۱ قطعه از آن مربوط به فیلم سینمایی ماجرای نیمروز ۲ (رد خون) می‌شود.

فیلم‌های سینمایی ماجرای نیمروز و ماجرای نیمروز ۲ (ردخون) با کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه‎کنندگی سیدمحمود رضوی، به ترتیب در جشنواره‎ فجر سی و پنجم و جشنواره فجر سی و هفتم به نمایش درآمدند.
 
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار