آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۶۴۰۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

دلفی: چین آمریکا را آچمز کرده است / قرارداد ۲۵ ساله ایران یعنی در تحریم می‌توان تسلیم نشد

سفیر سابق ایران در فرانسه درباره هشدار پمپئو به چین در زمینه توافق با ایران گفت: این قرارداد برای ایران یک هویت تعریف می‌کند و آن این است که در تحریم و فشار بین المللی می‌توان تسلیم نشد و شکل جدیدی از لحاظ مناسبات اقتصادی و بین المللی را ابداع کرد.

ابوالقاسم دلفی سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اظهارات روز گذشته پمپئو وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوزو هشدار به پکن در زمینه توافق با ایران گفت: اساسا به نظر می‌رسد این نوع تحرکات و اظهارنظر‌های دولت آمریکا در قبال نزدیکی روابط ایران و چین به ویژه در بحث اقتصادی از سه عامل نشات می‌گیرد.

تروریسم اقتصادی اولین بار توسط آمریکا در جهان ابداع و علیه ایران به کار گرفته شد 
وی عامل اول را مربوط به مناسبات ایران و آمریکا دانست و تصریح کرد: ایالات متحده در مناسبات خود با ایران سیاست مشخص فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی را اعمال می‌کند و مصداق این مدعا ابداع تروریسم اقتصادی بود که برای اولین بار در جهان توسط آمریکایی‌ها و علیه ایران به کار گرفته شد، آمریکایی‌ها از این اقدام بی سابقه اقتصادی به دنبال آن هستند تا مشکلات کشور را به جایی برسانند که جمهوری اسلامی در برابر خواسته‌های آن‌ها تسلیم شود.

دلفی ادامه داد: در قبال این استراتژی آمریکا جمهوری اسلامی نیز در تلاش است که آمریکا را در باور‌ها و توهمات خود در خصوص به زانو درآوردن ایران شکست دهد و ثابت کند فشار حداکثری آمریکا فقط در تخلیات مقامات ایالات متحده محقق خواهد شد.
جمهوری اسلامی در تلاش است که آمریکا را در باور‌ها و توهمات خود در خصوص به زانو درآوردن ایران شکست دهد و ثابت کند فشار حداکثری آمریکا فقط در تخلیات مقامات ایالات متحده محقق خواهد شد.

انتخاب ایران به عنوان شریک چین مناسبات منطقه را تغییر داده و نگرانی آمریکا را به دنبال دارد
سفیر سابق ایران در فرانسه عامل دوم در این موضوع را مربوط به مناسبات آمریکا و چین   دانست و تصریح کرد: اساسا آمریکایی‌ها از تعاملات خود با چین به دنبال بهانه هستند تا چین  را  متوقف کنند این در حالی است که اگر چین، جمهوری اسلامی را در منطقه به عنوان یک کشور مهم و تاثیرگذار و شریک خود تعریف کند آن وقت مختصات منطقه به نوع دیگری تعریف خواهد شد که آمریکایی‌ها نگران آن هستند.

سنگ اندازی آمریکا در مسیرپکن از ترس ابر قدرتی چین
وی تصریح کرد: آمریکا مدت هاست که در مناسبات با چین دچار مشکل است، چون از یک طرف چین به عنوان یک قدرت اقتصادی آمریکا را آچمز کرده و آمریکا نمی‌تواند در شرایط فعلی با چین به صورت رودر رو مقابله اقتصادی کند و موضوع مقابله نظامی نیز از دستور کار خارج است و از طرف دیگر آمریکایی‌ها به دنبال آن هستند که هر سوژه‌ای که چین به طرف آن می‌رود روی آن دست بگذارند از کوید ۱۹ گرفته تا تکنولوژی‌های برتر جهان و موضوع تکنولوژی G5 و به طور کلی هر آنچه چین به عنوان پایگاه برای خود تعریف می‌کند، آمریکایی‌ها را نگران کرده است و این نگرانی نشات گرفته از آن است که چین در آینده نزدیک قدرت اول جهان محسوب می‌شود.
 
آمریکا نگران هویت آفرینی قرارداد 25 ساله ایران و چین برای کشورهای تحریمی است
دلفی عامل سوم نگرانی آمریکا در نزدیکی روابط ایران و چین و موضوع قرارداد ۲۵ ساله بین تهران- پکن را هویت آفرینی این قرارداد در قبال تحریم ارزیابی کرد و گفت: این قرارداد برای ایران یک هویت تعریف می‌کند و آن اینکه در تحریم و فشار بین المللی می‌توان تسلیم نشد و شکل جدیدی از لحاظ مناسبات اقتصادی و بین المللی را ابداع کرد.
 
این قرارداد برای ایران یک هویت تعریف می‌کند و آن اینکه در تحریم و فشار بین المللی می‌توان تسلیم نشد و شکل جدیدی از لحاظ مناسبات اقتصادی و بین المللی را ابداع کرد.
قرارداد تهران-پکن ثابت کرد تحریم پایان کار ملت‌ها نیست
سفیر سابق ایران در فرانسه ادامه داد: انچه مربوط به قرارداد ۲۵ ساله بین ایران و چین است همانطور که گفتم از این منظر قابل اهمیت است که در دنیا تفکری مبنی بر این وجود داشت که با تحریم همه چیز برای یک کشور تمام می‌شود و کشور تحریم شده زمین گیر خواهد شد، اما قرارداد ۲۵ ساله بین تهران- پکن این طرز تفکر را دچار تزلزل کرد که هر کشوری که تحریم شود فاتحه آن خوانده است.

جمهوری خواهان و دموکرات‌ها نگران ابرقدرتی آمریکا در جهان با وجود ترامپ / گناهی که هیات حاکمه به گردن چین می‌اندازد
وی با اشاره به اوضاع داخلی آمریکا در آستانه انتخابات این اتفاق را نیز از عوامل دیگر نگرانی جمهوری خواهان در آستانه انتخابات و انتخاب مجدد آن‌ها دانست و تصریح کرد: ظاهر انتخابات در آمریکا در شرایط فعلی به این شکل است که وضعیت انتخاباتی برای ترامپ و جمهوری خواهان چندان امیدوارکننده نیست هر چند نتیجه نهایی روز انتخابات مشخص خواهد شد، اما مشکلات داخلی آمریکا و مناسبات بین المللی وضع آمریکا به عنوان یک ابر قدرت را دچار تزلزل کرده به این معنی که جمهوری خواهان و دموکرات‌ها هر دو نگران آینده آمریکا و باقی ماندن آن به عنوان یک ابر قدرت در جهان با وجود ترامپ هستند.

دلفی در پایان این گفتگو با اشاره به تقلای ترامپ و وزیر خارجه او برای تغییر این طرز تفکر گفت: ترامپ و پمپئو به دنبال آن هستند که این نگرانی را با مهار چین رفع کنند و این طور عنوان کنند که اگر ایالات متحده چین را مهار کند. وضعیت آمریکا به عنوان قدرت اول جهان  تضمین خواهد شد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار