کد خبر:۸۶۶۴۱۴

درگیری در زندان ننگرهار افغانستان ادامه دارد/ ۲۰ کشته و ۴۲ زخمی آمار اولیه +فیلم

منابع امنیتی افغانستان از کشته شدن ۲۰ تن در یک درگیری در زندان ننگرهار خبر داده‌اند. به گفته مقامات افغان این درگیری‌ها پس از ۱۴ ساعت همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، درگیری بین نیرو‌های امنیتی و مهاجمانی که شب گذشته به زندان ننگرهار حمله کرده بودند، پس از گذشت بیش از ۱۴ ساعت همچنان ادامه دارد.

«عطاءالله خوگیانی» سخنگوی والی ننگرهار، امروز دوشنبه گفت: براساس اطلاعات اولیه، تاکنون ۱۳ غیرنظامی در این درگیری کشته شده و ۴۲ تن دیگر برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند.

این در حالی است که برخی منابع از کشته شدن ۲۰ تن در این درگیری خبر داده‌اند.

حمله افراد مسلح به زندان ننگرهار در ناحیه چهارم شهر جلال‌آباد شب گذشته آغاز شد. مهاجمان ابتدا خودرو بمب‌گذاری شده را در ورودی زندان ننگرهار منفجر کرده و سپس با نیرو‌های امنیتی درگیر شدند.

سخنگوی والی ننگرهار گفت که نیرو‌های امنیتی ۵ مهاجم را از پای درآورده و تلاش برای نابودی سایر مهاجمان جریان دارد.

به گفته خوگیانی نیرو‌های امنیتی افغانستان پاسگاه زندان را به صورت کامل در کنترل گرفته‌اند.

برخی منابع گزارش دادند که شماری از زندانیان دست به فرار زده‌اند و برخی دوباره از سوی نیرو‌های امنیتی بازداشت شده‌اند. دست‌کم یک هزار و ۵۰۰ نفر در زندان ننگرهار زندانی بوده‌اند.

شبکه خبری طلوع‌نیوز گزارش داد که از مجموع یک هزار و ۵۰۰ زندانی که در این زندان بودند، ۷۰۰ تن از آنان موفق به فرار شدند، اما دوباره بازداشت شدند.
 
کد ویدیو

به گفته طلوع نیوز، در این زندان نزدیک به ۳۰۰ عضو داعش، زندانی بودند.

داعش مسوولیت این حمله را بر عهده گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار