معاون کل وزارت بهداشت گفت: مردم به مسائلی که درباره داروهای سنتی، گیاهی و شیمیایی در فضای مجازی مطرح میشود، توجهی نداشته باشند.
ایرج حریرچى معاون کل وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان بسیار کمک کننده به وزارت بهداشت هستند. امروزه داروهای از جمله اکتمرا، رمدسیور و داروهای مختلف را تولید کرده اند. فعالیتهایی از جمله تولید ماسک، محلولهای ضد عفونی کننده، لباسهای خاص، سی تی اسکن و تجهیزات دیگر پزشکی علی الخصوص در زمینه دارو، کارهای بسیار مناسب و مفیدی انجام داده اند.
وی ادامه داد: تاکید میکنم تنها شرکتهای دانش بنیان شناسنامه دار و با هویت این فعالیتها را برای وزارت بهداشت انجام میدهند و تمام اصول علمی و بهداشتی را رعایت میکنند. خواهش ما این است که مردم به مسائلی که درباره داروهای سنتی، گیاهی و شیمیایی در فضای مجازی مطرح میشود، توجهی نداشته باشند.
معاون کل وزارت بهداشت در رابطه با شایعات رایج بیان کرد: شایعات جزئی از تجارت و جهل است که برخی از افراد به آن مبتلا هستند. همچنین کشوری در آفریقا این قانون را وضع کرده است که اگر فردی ادعا کند دارو را کشف کرده، ابتدا وی را مبتلا به کرونا میکنند و باید برای اولین بار دارو بر روی او آزمایش شود. اگر پاسخ مثبتی دریافت کردند دیگران نیز میتوانند از آن استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: تعدادی کاذب کرونا ایجاد شده است، از جمله روش درمانی، دارو و تجهیزات پزشکی و ... اتفاق میافتد. چندی پیش در یکی از استان ها، فردی ادعای پزشک بودن داشته است که پزشک نبوده و دانشی برای درمان کرونا نداشته است. در هر صورت خاصیت بشر این است که از هر چیزی سوء استفاده کند.