به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحشمت اله حیات الغیب در بازدید مهندس مسعود شفیعی از ندامتگاه تهران بزرگ گفت: هر چه اعتقاد و باورهای مذهبی قوی تر باشد، وقوع جرم کمتر می شود و هرچه تحصیلات عالی تر باشد جرم و بزه نیز کاهش می یابد.
مدیرکل زندان های استان تهران تاکید کرد: بنا بر تحقیقات انجام شده، ماه محرم باعث می شود بیشتر افراد از بروز رفتارهایی که با ارزشهای بزرگ این ماه مغایرت دارد، دوری کنند و این رفتار ناشی از سرشت درونی و اعتقادات دینی و مذهبی است و در این ایام تقویت می شود.
حیات الغیب افزود: زمانها و مناسبتهای مذهبی تأثیر شگفتی در نحوه برخوردهای اجتماعی دارد و حتی کسانی که اعتقادات مذهبی ضعیفتری دارند، در برخی زمان ها مانند ماههای رمضان و محرم از رفتار بهتری نسبت به ماههای دیگر برخوردار هستند.
وی اظهار امیدواری کرد با مشارکت تمام ارگان ها و نهادهای شهری، شاهد گسترش و توسعه توانمندی های فرهنگی و رفاهی زندانها جهت بازگشت سالم مددجویان به جامعه و پیشگیری از تکرار جرم باشیم.
بنا به این خبر، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران ضمن شرکت در مراسم عزاداری شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) که توسط مددجویان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شده بود، از آشپزخانه صنعتی مرکزی، سالن های ملاقات سه گانه، خوابگاه ها و پروژه های عمرانی تازه تاسیس ندامتگاه بازدید کرد.
همچنین در ادامه بازدید، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران گفت: بحمداله فرهنگ حضور مردم، اندیشمندان و مسئولان شهری در عرصه کمک به زندانیان و خانواده های آنان توسعه یافته و اقدامات مفیدی انجام می گیرد.
وی ادامه داد: جرم و ارتکاب جرم دو پدیده ای هستند که در همه جای دنیا در حال اتفاق افتادن است و توجه نظام جمهوری اسلامی به کرامت و تکریم شخصیت انسان بر اساس برنامه های دینی صورت می گیرد.
مسعود شفیعی در پایان این بازدید که علی رستمی معاون اداری مالی زندان های استان تهران و علی چهارمحالی مدیر ندامتگاه نیز حضور داشتند، با اعلام خرسندی از روند اقدامات انجام شده به ویژه در بخش های بهداشتی، درمانی، فرهنگی، تربیتی و عمرانی در خصوص توجه به اختصاص بودجه های رفاهی برای مددجویان و نیز کارکنان زندان های استان تهران که در شرایط سخت خدمت در زندان با تمام قوا در مقابل ورود ویروس کرونا ایستاده اند، قول مساعد همکاری داد.