آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۳۱۶۸
فقهی در گفتگو با دانشجو:

اساتید دانشگاه شهید بهشتی سه دوره توانمندسازی اجباری را می‌گذرانند

مدیر امور هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: برای اعضایی که تازه استخدام شده‌اند، شرط گذاشته‌ایم تا سه دوره اجباری توانمندسازی را بگذرانند؛ با توجه به شرایط کرونا این دوره‌ها اکنون به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

سید امیر حسین فقهی، مدیر امور هیئت علمی و دبیر هیئت ممیزه دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در جهت ارتقاء اساتید دانشگاه شهید بهشتی، فعالیت‌هایی انجام داده‌‎ایم که از جمله آن‌ها دوره‌های توانمند سازی است.
 
وی ادامه داد: برای تمدید قرارداد اعضایی که تازه استخدام شده‌اند، شرط گذاشته‌ایم تا سه دوره اجباری توانمندسازی را بگذرانند. با توجه به شرایط کرونا این دوره‌ها اکنون به صورت غیر حضوری برگزار می‌شوند.
 
فقهی افزود: اساتید پس از شرکت در کلاس‌ها و انجام تکالیف در آزمون شرکت می‌کنند، بعد از آن مدرک صادر می‌شود یعنی گواهی شرکت در دوره را دریافت خواهند کرد.
 
مدیر امور هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان این که شرکت در این کلاس‌ها برای اساتید اجباری است؛ اظهار کرد: از اساتید خواسته شده است تا فقط در این دور‌ها شرکت کنند به طوری که از آن‌ها چاپ کتاب و مقاله درخواست نکرده‌ایم. همچنین در جهت تسهیل شرایط اساتید موظفی آن‌ها را نیز کاهش داده‌ایم.
 
فقهی تصریح کرد: در این دوره‌ها اساتید با آیین‌نامه‌ها، بخش نامه‌های استخدامی وزارت علوم و مصوبات خاص دانشگاه آشنا می‌شوند، زیرا بسیاری از مشکلات به دلیل عدم تسلط برآیین نامه‌ها ایجاد می‌شود. همچنین در این دوره اساتید با روش تحقیق در سطوح بالاتر آشنا می‌شوند، زیرا این موضوع در مقطع تحصیلات تکمیل بسیار اهمیت دارد.

وی بیان کرد: در سومین دوره به استاد آموزش داده می‌شود که در شرایط غیر عادی چه چیز را به دانشجو بیاموزد و راه مواجه با مشکلات چگونه است.
 
مدیر امور هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: همچنین به استاد گفته می‌شود که او چگونه می‌تواند آموزش خود را روزآمد کند در حقیقت استاد باید از ابتدا بداند که در قبال دانشجو چه وظایفی دارد، زیرا دانشگاه مکانی است که مردم فرزندان خود را به آنجا میفرستند و این استاد است که وظیفه راهنمایی آن‌ها را به عهده دارد. تا این که در جامعه مفید باشند.
 
وی ادامه داد: اساتید باید بدانند وظیفه آن‌ها تنها درس دادن و برگه صحیح کردن نیست بلکه وظیفه مهم تری به نام شاگرد پروری را دارند.

فقهی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اساتید باید با مباحث فناوری اطلاعات آشنا باشند تا بتوانند از اطلاعات موبایل خود در برابر حملات سایبری صیانت کنند به همین منظور بنا داریم متناسب با مسائل روز به اعضای هیئت علمی آموزش دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار