کد خبر:۸۸۱۰۳۷

«چرخ» برسی می‌کند: نقش ماهواره‌ها در زندگی بشر در هفته جهانی فضا

چهل‌ودومین قسمت فصل هفتم «چرخ» ساعت ۱۹ امروز، سه‌شنبه ۱۵ مهر، به مناسبت هفته‌ی جهانی فضا، با بررسی نقش ماهواره‌های فضایی در زندگی ما روی آنتن شبکه‌ی چهار می‌رود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این قسمت «چرخ»، حافظ آهی، مجری-کارشناس برنامه با دکتر امید شکوفا، عضو هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران درباره‌ی یک سوال مهم گفتگو می‌کند؛ ماهواره‌ها چطور زندگی بشر را بهتر می‌کنند؟

در بخش دیگری از «چرخ» سجاد غضنفری‌نیا، کارشناس فضایی و علی خورشیدی، روزنامه‌نگار فناوری درباره‌ی ماهواره‌های مکعبی و ویژگی‌ها و کاربرد‌های آن‌ها گفتگو می‌کنند. این گفتگو‌ها به مناسبت هفته‌ی جهانی فضا هر سال روز‌های ۴ تا ۱۰ اکتبر (۱۳ تا ۱۹ مهرماه) که به‌این عنوان نام گرفته، برگزار می‌شود. هدف از این کار، ترویج و توسعه‌ی دانش فضایی و آشنا کردن مردم و جوانان از نقش فناوری فضایی در زندگی انسان‌ها روی زمین است. امسال هفته‌ی جهانی فضا با شعار «ماهواره‌ها زندگی را بهتر می‌کنند» برگزار می‌شود که این موضوع نشان‌دهنده‌ی اهمیت فناوری فضایی در بهبود کیفیت زندگی روی کره‌ی زمین است. ماهواره‌ها زمینه‌ساز تحول در ارتباطات، ماهواره‌ها زیربنای توسعه‌ی آموزش و سلامت، ماهواره‌ها و بهبود مدیریت مخاطرات طبیعی و محیط‌زیست، توسعه‌ی کشاورزی نوین با ماهواره‌ها، ماهواره‌ها و مدیریت هوشمند شهری، فناوری فضایی، ماهواره‌ها و شناخت جهان هستی و خدمات نوین ناوبری و موقعیت‌یابی با ماهواره‌ها، شعار‌های هفته‌ی جهانی فضای امسال هستند.

فصل هفتم مجله‌ی تصویری «چرخ» مهم‌ترین رویداد‌های علم و فناوری و مسائل روزمره‌ی زندگی با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده و با حضور مسئولان، کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان بررسی و واکاوی می‌کند.

«چرخ» چهار روز در هفته، از یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۱۹ به‌صورت زنده و به مدت ۴۵ دقیقه از شبکه‌ی چهار سیما پخش می‌شود. مجری «چرخ» حافظ آهی است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی «چرخ» را بر عهده دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار