آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۵۸۵۸

داستان واقعی یک ریاضیدان هندی در شبکه چهار

فیلم سینمایی «سوپر ۳۰» محصول ۲۰۱۹ کشور هند برای اولین بار جمعه ۹ آبان ماه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «سوپر ۳۰» فیلمی بیوگرافی و درام محصول ۲۰۱۹ کشور هند به کارگردانی ویکاس بال می‌باشد.

این فیلم داستان واقعی یک ریاضیدان هندی به نام آناند کومار در شهر پتنه را روایت می‌کند.

خلاصه فیلم: آناند کومار پسری جوان در یک خانواده فقیر زندگی می‌کند، او نابغه ریاضی است. آناند از طرف دانشگاه کمبریج دعوت نامه دریافت می‌کند، اما او برای رفتن هیچ پولی ندارد. تا اینکه رییس یک آموزشگاه گران قیمت او را دعوت به کار می‌کند. او به عنوان معلم و مشاور در آموزشگاه مشغول کار می‌شود تا پول سفر خود را بدست بیاورد. آناند در این آموزشگاه به دانش آموزان پول دار خود آموزش می‌دهد تا در آزمون استخدامی و ورودی یک شرکت رایانه‌ای قبول شوند. او پس از مدتی متوجه می‌شود رییس آموزشگاه از نام او برای جذب بیشتر دانش آموزان مرفه استفاده می‌کند. اما آناند تصمیم می‌گیرد کارش را در این آموزشگاه رها کند و به بچه‌های مستعد، اما فقیر درس بدهد. او با پخش اعلامیه و به صورت رایگان آموزش سی دختر و پسر فقیر را در یک کلاس درس مخروبه شروع می‌کند. اما مسئول آموزشگاه و یکی از مسئولین شهر که با رفتن او، بسیار متضرر شده اند، تلاش می‌کنند کلاس او را منحل کنند و ...

ریتیک روشن ـ مرونال تاکور ـ آدیتیا سریواستاوا از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

گفتنی است «بندباز» عنوان فیلم سینمایی دیگری است که در هفته جاری پنجشنبه ۸ آبان ساعت ۲۱ از شبکه چهار پخش می‌شود.

«بندباز» به کارگردانی رابرت زمکیس محصول ۲۰۱۵ آمریکا است.

این فیلم ماجرای واقعی راه رفتن غیرقانونی بند باز معروف فرانسوی (فیلیپ پتی) بر روی طناب متصل بین برج‌های «مرکز تجارت جهانی» در سال ۱۹۷۴ را به تصویر می‌کشد.

جوزف گوردن- بن کینگیزلی- جیمز بج دیل بازیگران این فیلم هستند.

واحد تامین برنامه شبکه چهار سیما در روز‌های پایانی هفته، پنجشنبه و جمعه جدید‌ترین آثار از سینمای ایران و جهان را تقدیم به علاقه‌مندان هنر هفتم می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار