آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۳۰۸۵

صنعاء: سازمان ملل به تعهدات خود در بازگرداندن شهروندان یمن عمل نکرد

مقام دولت نجات ملی یمن، تبادل افراد با واشنگتن را تأیید کرد و گفت که این تبادل بعد از آن صورت گرفت که سازمان ملل به تعهدات خود در ذیل توافق سوئد عمل نکرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که ۲۴۰ شهروند این کشور که با کارشکنی ائتلاف سعودی در بیرون از یمن بودند، بر اساس تبادل افراد با آمریکایی‌ها، توانسته‌اند به کشور خود بازگردند.

«محمد عبدالسلام»، سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره‌کننده این کشور در مذاکرات با تأیید این خبر، در حساب توییتری خود نوشت که این افراد با دو فروند هواپیمای عمانی وارد فرودگاه  بین‌المللی صنعاء شده‌اند.

به گفته او، این افراد که در حین مذاکرات سوئد بین طرف‌های یمنی (اکتبر ۲۰۱۹) به مسقط، پایتخت عمان منتقل شده بودند، به دلیل اینکه سازمان ملل بر اساس توافق اقدام موفق به بازگرداندن این افراد نشده بود، در بیرون از مرز‌ها مانده بودند.

عبدالسلام از سلطنت عمان به دلیل تلاش‌های انسانی این کشور در قبال مردم یمن تقدیر و تشکر کرده است.

روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» عصر روز چهارشنبه با انتشار خبری نوشت که آمریکایی‌ها در برابر آزادی دو تن از شهروندان خود، به این ۲۴۰ شهروند یمنی اجازه داده‌اند به یمن برگردند (جزئیات بیشتر).

«محمد علی الحوثی»، رئیس شورای عالی سیاسی انقلاب یمن نیز با حضور در فرودگاه بین‌المللی صنعاء که بیش از پنج سال است، به دلیل کارشکنی ائتلاف عربستان سعودی مسدود است، از یمنی‌ها استقبال کرد و این موفقیت را به دولت نجات ملی که انصارالله نیز بخشی از آن است، تبریک و تهنیت گفت.

او با بیان اینکه مجروحان و افراد زیادی در یمن وجود دارند که به درمان و کمک‌های پزشکی نیاز فوری دارند، تداوم بسته بودن فرودگاه صنعاء را محکوم کرد و از همه جامعه جهانی خواست در کنار مردم یمن بایستند؛ مردمی که سال‌ها از آسمان، دریا و خشکی در محاصره هستند و روزانه در معرض بمباران هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار