آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۳۱۴۶

رئیس‌جمهور قرقیزستان استعفا کرد

رئیس‌جمهور قرقیزستان با تسلیم شدن در برابر خواست مردم، از سمت خود استعفا کرد و از مردم خواست با توقف اعتراضات، آرامش را به کشور برگردانند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، «سورنبای جینبکف» رئیس جمهور قرقیزستان از سمت خود استعفا کرد.

وی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: به قدرت چنگ نمی‌زنم. نمی‌خواهم در تاریخ قرقیزستان از من این چنین یاد شود؛ بنابراین تصمیم به کناره‌گیری گرفتم.

سورنبای جینبکف همچنین از «سیدار جبارف» نخست وزیر جدید قرقیزستان و دیگر سیاستمداران این کشور خواست طرفداران خود را به توقف اعتراضات فرابخوانند تا به این ترتیب، آرامش به بیشکک- پایتخت این کشور- بازگردد.

با استعفای جینبیکف، طرفداران جبارف خواستار انحلال پارلمان شدند.

کشور قرقیزستان از هفته گذشته و به دنبال اعلام نتایج انتخابات پارلمانی این کشور صحنه اعتراضات مردمی بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار