آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۷۹۷۹
نشریه کلمبیایی:

توهم بروز تقلب در انتخابات زاده یک ذهن بیمار است

نشریه کلمبیایی «ال تیِمپو» درگزارشی با موضوع وقایع اخیر در انتخابات آمریکا و اینکه ماندن ترامپ در سمت ریاست جمهوری این کشور هم برای آمریکا و هم برای جهان آسیب‌زا خواهد بود، افزود: ترامپ در مرز دیوانگی و اختلال شخصیت قرار گرفته است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نشریه کلمبیایی ال تیِمپو روز شنبه در گزارشی به قلم «لوسی نیتو د سامپر» (Lucy Nieto de Samper) روزنامه نگار، نویسنده و ستون نویس برجسته کلمبیایی به موضوع انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پرداخت و نوشت: مبارزات انتخاباتی ۲۰۲۰ آمریکا بر سر تصاحب کرسی ریاست جمهوری این کشور در حالی ادامه دارد که از یک سو با ترامپ خود سر و به دور از نزاکتی روبرو هستیم که از حمایت عده زیادی طرفدار برخوردار است و از سوی دیگر بایدن دموکراتی که خیال برپایی دوباره دوران فراموش نشدنی ریاست جمهوری باراک اوباما را در سر می‌پروراند.

در ادامه این گزارش آمده است: ترامپ از همان آغاز فعالیت‌های تبلیغاتیش، اقدامات سراسر حیله و تزویرش را زیر پرچم دموکراسی کلید زد و طرح اتهام‌های واهی با انگیزه ارعاب و تهدید، دمیدن تعمدی در موج ترس مرکب مناسبی برای وی بود تا اگر نمی‌تواند مردم آمریکا را با امید به آینده قانع کند، آنان را از هراس آینده تاریک بدان سو که می‌خواهد رهنمون کند.

به نوشته ال تیمپو، ترامپ بی کفایت است؛ او وعده داد آمریکا را به دوران عظمت خود بازگرداند، اما آنچه امروز شاهد آن هستیم، خلاف وعده او است. ترامپ در مقابل گسترش نفوذ روسیه ناتوان بوده و دولت‌های ونزوئلا و کوبا همچنان پر قدرت به حیات خود ادامه می‌دهند و ترامپ حتی نتوانست ذره‌ای آن‌ها را متزلزل کند. از طرفی، برنامه‌های هسته‌ای کره شمالی تحت رهبری «کیم جونگ اون» بدون کوچکترین اعتنایی به تهدیدات واشنگتن همچنان ادامه دارد.

به نوشته این رسانه کلمبیایی، رقابت انتخاباتی ۲۰۲۰ آمریکا از یک جنبه به سود بایدن است و آن اینکه رقیب جمهوری‌خواه او که اتفاقا در منصب ریاست جمهوری این کشور قرار دارد «دیوانه» است. توهم بروز تقلب وقتی هیچکس مرتکب آن نشده، زاده یک ذهن بیمار است و ترامپ هر لحظه با افزایش آرا به نفع بایدن به اختلال دیوانگی و پارانویا نزدیکتر می‌شود. تا پیش از این «شکست» در حساب و کتاب ترامپ جایی نداشت.

نویسنده مطلب در ادامه آورده است: آمریکا اگرچه مدعی حکومتی دموکراتیک است، اما رای بالای مردمی، ملاک انتخاب رئیس جمهوری نیست. اکثر کلمبیایی ها، بایدن را ترجیح می‌دهند و معتقدند که انتخاب دوباره ترامپ جاه طلب و خودخواه برای چهار سال دیگر، هم برای آمریکا و هم برای جهان آسیب زا خواهد بود.

نکته حائز اهمیت در مطالعه این گزارش اینکه انتقاد‌های شدید از دولت کنونی آمریکا را از زبان تحلیلگر برجسته کلمبیایی و در یکی از پر فروش‌ترین روزنامه‌های این کشور آمریکای لاتین، در حالی خواندیم که دولت راست گرای «ایوان دوکه» رئیس‌جمهوری کلمبیا از روابط حسنه‌ای با کاخ سفید برخوردار است.

ترامپ پیش‌تر با نامیدن بایدن به عنوان طرفدار سوسیالیسم، اعلام کرد که در صورت پیروزی رقیب، قدرت‌گیری دوباره چپ‌ها در آمریکای‌لاتین و حوزه کارائیب حتمی است، تا بدین ترتیب کشور‌های متحد و همسو با کاخ سفید را جهت رأی دادن لاتینی‌تبار‌ها به وی ترغیب کند.
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا روز سه شنبه گذشته برگزار شد و طبق آرای شمارش شده تاکنون بایدن ۲۶۴ رای الکترال و ترامپ ۲۱۴ رای الکترال بدست آورده اند. هر یک از نامزد‌ها نیاز به ۲۷۰ رای برای کسب کرسی ریاست جمهروی دارند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار