گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا مظفری؛ آقای ظریف در مصاحبه با شبکه ونزوئلایی "تله سور" که روز ۱۶ آبان ماه برگزار شد در پاسخ به سوالی در خصوص اسلام ستیزی مقامات فرانسه گفت: "ریاکاری است که حمله به دیگران را آزادی بیان بخوانیم وقتی خودتان (مقامات فرانسوی) اجازه نمیدهید برخی موضوعات در بین عموم بحث شود."
این در حالی است که مقام معظم رهبری اخیراً پس از توهین ها به پیامبر اسلام در فرانسه در پیامی صراحتاً به جرم بودن تردید در هولوکاست در فرانسه اشاره نمودند ولی با این حال آقای ظریف به عنوان وزیر امور خارجه از بیان صریح آن اکراه دارد.
البته این اکراه می تواند ناشی از باور ایشان به مقوله هولوکاست باشد. در مهرماه ۹۲ وی اظهار کرد که هولوکاست افسانه نیست، بلکه یک جنایت و نسل کشی است. پس از آن بود که موجی از انتقاد به صحبت های ایشان در داخل کشور به راه افتاد. پس از توهین سابق در فرانسه به پیامبر اسلام در سال ۹۳، نمایشگاه بین المللی با موضوع هولوکاست برگزار شد که موجب واکنش غربی ها به آن شد. ظریف که در این نمایشگاه شرکت نکرد در مصاحبه با خبرگزاری نیویورک به عدم حمایت و پشتیبانی دولت از این نمایشگاه اشاره کرد. او در سال ۹۵ در مصاحبه با شبکه سی بی اس آنجایی هم که قصد دفاع از مسئله فلسطین را داشت گفت "این که شمار زیادی از یهودیان در جریان هولوکاست کشته شده اند، نمیتواند توجیهی برای اشغال سرزمین دیگران و سیاست نژادپرستانه اسرائیل باشد."
جدای از باور ایشان به مقوله هولوکاست که جای بحث دارد، وزیر امور خارجه که می بایست منادی گفتمان دفاعی جمهوری اسلامی در برابر عملیات روانی غرب باشد متٲسفانه به این نقطه ضعف غرب که تردید و سوال درباره هولوکاست را بر نمی تابد، التفاتی نمی کند و از بیان آن اکراه دارد.
حال باید پرسید هدف ایشان از این اکراه و بی توجهی چیست؟ آیا پرداختن به این موضوع و به رخ کشیدن این ضعف غربی ها خدشه ای به اهداف و منافع سیاسی جمهوری اسلامی وارد می کند؟ آیا نفوذ فکری غرب مانع از این اقدام می شود؟
علیرضا مظفری - عضو هسته تخصصی بین الملل و جهان اسلام بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.