در این بین کارکنان وزارت نفت هم اواسط آبان ماه امسال به حمایت از فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت پرداخته و حتی در بیانیهای اعلام کردند: اتفاقات رخ داده در طی چند سال اخیر در دانشگاه صنعت نفت، نمونه بارزی از مدیریت ضعیف منابع انسانی و ثروت در بدنه وزارت نفت میباشد.
در اين بيانيه آمده است:
دانشگاه تخصصی وزارت نفت و مطرح در حوزه نفت و گاز که تا همین چند سال اخیر حتی در سطح بین المللی پرورش دهنده بهترین متخصصان این حوزه بوده است، بعد از سال ۱۳۹۴ به ناگاه با بی عهدی متولیان وزارت تیشه به ریشه این دانشگاه زده د و نخبگان جوان و مستعد با بهترین رتبههای آزمون سراسری که با قول و قرار چندباره استخدام وارد این دانشگاه شده بودند، به ناگاه علم و جوانی و عمر سرمایه گذاری شدهی خود در این مسیر را سوخته پیدا کردند و تعداد زیادی از آنان به ناچار مهاجرت از کشور را انتخاب کردند و متاسفانه تاکنون فکری برای پایان دادن به این تراژدی غم انگیز اندیشیده نشده است.
بیشتر بخوانید:
بررسیها نشان میدهد بیش از ۹۴ نفر از نخبگان دانشگاه صنعت نفت به امید استخدام از ایران مهاجرت کردند و عدهای از آنان هم در حال تدارک زمینههای مهاجرت خود هستند. ای کاش وزارت نفت، به عنوان متولی امر، اصلاحاتی در تصمیم نادرست خود مبنی بر جلوگیری از استخدام این فارغ التحصیلان لحاظ کند و از خروج سرمایههای انسانی ارزشمند از کشور ممانعت کند و با استخدام آنان در واحدهای تابعه خود، گامی در جهت شکوفایی هر چه بیشتر این صنعت در عرصه جهانی بر دارد نه اینکه با ادامه این بدعهدی، به فرار مغزهای این دانشگاه دامن زند.
خرج خودم و مادرم رو نمیتونم بدم.
کار نیست. ی قرون دوزاری هم که در میارم از درآمد دلاری که با کلی تخفیف به دست آوردم و به هزار زحمت و با کلی پورسانت دادن به دستم میرسه
بعد ی عده بهم میگن مهاجرت نکن. به دشمنای کشورت خدمت نکن. چقدر شرمنده مادرم باقی بمونم. چقدر بهم بگن از بی عرضگی خودت که با این سطح سواد درآمد نداری؟ یا بگن از تنبلی خودته؟ یا بگن دروغ میگی؟
هر چند مهاجرت رو هم برای ما فقرا سخت کردن. پول بلیط هم نمیتونیم جور کنیم.