مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: تجربه برجام نشان میدهد که دولت حتی زبان دنیا را هم بلد نیست و در مذاکره مجدد چه بسا زیانهایی بدتر از برجام را نیز متحمل خواهیم شد.
گرجه، مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: متاسفانه در این روزها شاهدیم که از گوشه و کنار، صدای مذاکره با امریکا دوباره به گوش مردم و نخبگان میرسد و فضای کشور توسط بعضی جریانات به این سمت میرود، و عدهای در حال زمینه سازی برای تحمیل مذاکرات دوباره بر مردم هستند.
وی با بیان اینکه طرح موضوع مذاکره از طرف برخی مسئولین جای تعجب و تأسف دارد گفت : اما سوال ما از دولت این است که این هفت سال مذاکرات و برجام چه دستاوردی برای کشور داشته که امروز مجدد دم از مذاکره میزنند، سوال ما این است که آیا اگر دولت مردان به توان داخلی کشور تکیه میکردند امروز وضع اقتصادی و معیشتی مردم بهتر نبود؟
گرجه تصریح کرد: مگر جز این است که در دوران اوبامای دموکرات بیشترین تحریمها علیه کشورمان تصویب شد؟ پس چگونه است که با آمدن بایدن که معاون اوباما بود دوباره مسئولین ما دم از رفاقتهای چندین و چند ساله و مذاکره با قاتلان سردار سلیمانی میزنند؟
وی با بیان اینکه مشکلات کنونی نتیجه هفت سال چشم دوختن به کدخدا و وابسته کردن اقتصاد کشور به خارج است با این وجود راه آزموده را دو بار پیمودن خطاست، اظهار کرد: از مسئولین میخواهیم یک مورد از خوش عهدیهای آمریکا را برای ما بگویند تا شاید نگاهی که آنها نسبت به آمریکا دارند را ما هم داشته باشیم.
مسئول سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه امروز مشکلات کشور ناشی از مدیریت غلط دولت است نه تحریم ها، گفت: اخیرا سخنان پی در پی دولتمردان و نیز کاهش قیمتها از طریق ترخیص ناگهانی ۴ میلیون تن کالای اساسی و امثالهم نشان میدهد که بعضی ازمسئولین در حال آماده کردن مردم و شرطی سازی آنان نسبت به مذاکرات دوباره هستند؛ اما تجربه گذشته ما در برجام نشان دهنده آن است که این دولت حتی زبان دنیا را هم بلد نیست و قطعا در مذاکره مجدد نه تنها منفعتی به دست نخواهیم آورد، بلکه زیانهایی به اندازه برجام و چه بسا بدتر از آن را نیز متحمل خواهیم شد.