مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان از ورود جریان دانشجویی به ماجرای قطعی آب، گاز و برق یکی از شهرکهای حاشیهای کرمان خبر داد و گفت: تشکلهای دانشجویی تا بر طرف شدن این مشکل پیگیری خواهند کرد.
سید سجاد مهدوی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: در پی خبرهایی که از اهالی منطقه شهرک آب و منطقهای شهرستان کرمان و همچنین در گوشه و کنار از زبان سایر افراد و چند خبرگزاری مبنی بر قحطی چند ماهه آب، برق و گاز برخی از خانههای این شهرک شنیده بودیم، ما به همراهی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر بر آن شدیم که علت این اتفاق را پرس و جو کنیم تا دلایل کار را بفهمیم.
مهدوی افزود: بعد از پرس و جوهایی از اهالی شهرک متوجه شدیم که در سال ۱۳۸۷ تعدادی خانه توسط هیئت مدیره وقت شرکت آب منطقهای کرمان به این خانوادههای فروخته شده است و بعد از عوض شدن هیئت مدیره در دولت فعلی، اعضا موضوعی را تحت عنوان غیر قانونی بودن فروش این خانهها و همچنین خیانت در اموال بیت المال را مطرح کرده و در مقابل هم سکنه شهرک نسبت به این ادعا واکنشهایی را نشان داده و اسناد و مدارکی ارائه دادند که بر اساس آن معتقدند به هیچ عنوان این موضوع صحت نداشته و اگر تخلفی صورت گرفته مقصر هیئت مدیره و مدیر عامل وقت آن زمان است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان خاطرنشان کرد: در ادامه این کش و قوسها و بحثهای مطرح شده و بعد از چند نوبت تشکیل جلسه دادگاه سرانجام حکم به ابطال سندهای این چند خانه داده شده است. اما حرف ساکنین بر این است چرا باید خانه و زندگی ما آوار شود وقتی که از سوی ما تخلفی صورت نگرفته است. ما بحثی در مورد گیر و دارهای قانونی این داستان نداریم، چون احتیاج به تحقیق و پرس و جوی بیشتری دارد و ما در صدد آن هستیم که در روزهای آتی با مسئولین مربوط به این اتفاق ارتباطی برقرار کنیم تا بیشتر متوجه جزئیات بشویم.
وی ادامه داد: تا به الآن که پای حرف صاحب خانهها نشسته ایم حرفها و اسنادی را برای دفاع از حق خود ارائه داده اند. همچنین ما مشتاق و منتظر آن هستیم که یک مسئول از شرکت آب منطقهای کرمان برای روشنتر شدن موضوع و تشریح اتفاقات، حاضر به ارائه توضیحاتی باشد. موضوعی که نقد و مطالبه اصلی ما در این بین است در واقع رفتار سخت مسئولین قضایی است که به شدت زندگی این بزرگواران را تحت تاثیر قرار داده است.
مهدوی گفت: در روزگاری که جهان دارد با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکند و دائما توصیه سازمانهای پزشکی و بهداشتی بر این است که نهایت رعایت نکات بهداشتی را به عمل بیاورید، چگونه است که باید در این شرایط تمامی امکانت اولیه را برای زندگی بخصوص در حیطه بهداشتی را از این خانوادهها سلب کرد؟ قحطی آب، برق و گاز نه تنها در رعایت نکات بهداشتی برای کرونا مشکلاتی را به وجود میآورد بلکه در این مقطع فصلی به شدت برای این خانوادهها باعث دردسر شده است.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در روزهایی که دانشجویان و دانش آموزان برای تدریس باید از طریق فضای مجازی در کلاسها شرکت کنند، نبود برق برای شارژ وسایلی که امکانات شرکت در کلاسهای مجازی را فراهم میکند چه صدمهای میتواند برای تحصیل این دانشجوها و دانشجویان رقم بزند؟ آیا واقعا عوامل قوه قضاییه هیچ راه مصالحت آمیز تری را نمیتوانستند در نظر بگیرند؟ این گونه رفتار سخت و شدید بدون در نظر گرفتن شرایط موجود واقعا لازم است؟ آن هم برای خانوادههایی که نه مجرم هستند و نه متخلف؟ این رفتار بیشتر برای شکنجه افراد بزهکار و مجرم در زمانهایی دور از عاطفه و تمدن انسانی بوده است.
وی در پایان گفت: در واقع توقع بیشتری از کسانی که در جایگاه و لباس قضاوت و عدالت حاضر شده اند میرود تا امر نوع دوستی و مهربانی را مورد توجه قرار دهند. آیا آن قدر نیاز شرکت آب و منطقهای کرمان به این خانهها فوری و ضروری است که با فرض جانب حق بودن، نمیتواند تا پایان این روزهای بحرانی دست نگه دارند؟ قطعا ما پیگیریهای لازم را جهت برگرداندن شرایط عادی زندگی به این خانوادهها را انجام خواهیم داد.