کد خبر:۸۹۵۴۸۰
مدیرعامل یک استارتاپ مطرح کرد

دولت باید دغدغه‌ کسب‌وکار‌های نوپا را کاهش دهد / یک استارتاپ خوب، می‌تواند هزینه‌های خودش را تامین کند

مدیرعامل یک استارتاپ گفت: دولت باید با کاهش دغدغه‌های کسب‌وکار‌های نوپا آن‌ها را حمایت کند و نه با دادن تسهیلات مالی، چون یک استارتاپ خوبب، می‌تواند هزینه‌های خودش ر تامین کند.
امیرحسین شیرانی مدیرعامل استارتاپ «ویش‌ورک» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو در مورد این شرکت گفت: ما کار خود را از یک سال پیش در حوزه برون‌سپاری پروژه‌های نرم‌افزاری شروع کردیم و مبنای کار ما اینگونه است که پروژه‌هایی را از شرکت‌های دیگر می‌گیریم، پروژه را با کمک یک سری متخصصان نرم‌افزاری که می‌شناسیم مدیریت می‌کنیم و به کارفرما تحویل می‌دهیم. شرکت ما هم‌اکنون در کارخانه نوآوری آزادی قرار دارد.

شیرانی در مورد فعالیت این شرکت ادامه داد: مشتریان استارتاپ ویش‌ورک شرکت‌های متوسط و بزرگ و شرکت‌هایی هستند که قصد دارند نرم‌افزار یا اپلیکیشن بسازند. این شرکت‌ها به ما مراجعه می‌کنند و ما یک سری متخصص مورد تایید را با قیمت‌های مختلف به آن‌ها معرفی می‌کنیم.
 
وی افزود: سپس کل فرآیند نوشتن این اپلیکیشن را مدیریت می‌کنیم تا زمانی که نرم‌افزار مذکور آماده تحویل شود. در واقع ما نقش مدیر محصول را ایفا و تیم فنی را راهبری می‌کنیم.

مدیرعامل این استارتاپ در مورد چشم‌انداز این شرکت اظهار داشت: دو فاکتور را برای شرکت در نظر داریم؛ یکی گسترش‌پذیری و دیگری صادرات. در حوزه نرم‌افزار شکاف بالایی بین قیمت بازار و جهانی وجود دارد و سعی داریم که این شکاف را کاهش دهیم. در بازار جهانی این هندی‌ها هستند که بازار نرم‌افزاری را قبضه کرده‌اند. در ایران مهندس نرم‌افزار کم نداریم، ولی هدف ما این است که نیروی کار ایران را به راه های مختلف به خارج از کشور متصل و راه را برای آن‌ها تسهیل کنیم.

شیرانی در مورد چالش‌های و مشکلات پیش روی فعالیتش بیان کرد: ما به عنوان کسی که خلق ارزش می‌کنیم؛ باید از سوی دولت حمایت شویم. البته منظورم از حمایت، حمایت مالی نیست. دولت باید سنگ‌هایی که در مسیر ما وجود دارد را از بین ببرد تا دغدغه‌های ما را کاهش دهد. همانطور که گفتم منظور من از حمایت تسهیلات مالی نیست؛ چیزی که بسیاری از استارتاپ‌ها به دنبالش هستند. به نظر من استارتاپی که خوب کار می‌کند، خودش هزینه‌های خود را تامین می‌کند و نیازی به کمک ندارد.

وی عنوان کرد: از چالش‌های دیگر ما پروسه‌های اداری پیچیده و بروکراسی‌ای است که بیداد می‌کند و موجب می‌شود که استارتاپ‌هایی که واقعا پای کار هستند، عطایش را به لقایش ببخشند.

مدیرعامل شرکت ویش‌ورک شتابدهنده شریف را بعنوان حامی در ابتدای شکل‌گیری استارتاپ معرفی کرد و به کسب‌وکارهای نوپا توصیه کرد: به این فکر کنید که می‌خواهید ارزشی را خلق کنید. این مسیر به دلیل شرایط اقتصادی بسیار سخت است. اگر به خاطر پول می‌خواهید کسب‌وکار راه بیندازید بهتر است این کار را نکنید.

شیرانی گفت: کسانی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکاری را دارند؛ باید روی یک کار متمرکز شوند و بدانند که طی یک شب موفق نمی‌شوند. بدانند که موقعیتی که طی یک شب به دست می‌آید در همان مدت کوتاه هم از دست می‌رود.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار