آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۱۴۴

بایدن: به این زودی از کرونا رها نخواهیم شد

رئیس جمهور احتمالی بعدی آمریکا در مراسم معرفی تیم بهداشت و درمان دولت احتمالی‌اش گفت که آمریکا به این زودی از کرونا رهایی نخواهد یافت و همچنان باید از ماسک استفاده شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «جو بایدن» رئیس جمهور احتمالی بعدی آمریکا روز سه‌شنبه در سخنانی از شهروندان این کشور خواست تا همچنان از ماسک استفاده کنند.

وی که در مراسم معرفی تیم بهداشت و درمان دولت خود صحبت می‌کرد، افزود: «به این زودی از کرونا رهایی نخواهیم یافت و در 100 روز نخست دولتم باید همچنان از ماسک استفاده شود.»

رئیس جمهور احتمالی بعدی آمریکا گفت که توسعه واکسن‌ها یکی از مهمترین وظیفه‌های دولت وی خواهد بود و در 100 روز نخست دولتش، 100 میلیون دوز از واکسن کرونا به آمریکایی‌ها داده خواهد شد.

بایدن تاکید کرد که باید از کودکان در برابر کرونا حمایت شود و آنها همچنان باید در منازل باقی بمانند.

آمریکا در حال حاضر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند و برزیل در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.

طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم یک‌هزار و ۴۰۴ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۲۸۳ هزار و ۶۵۸ نفر افزایش یافت.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دست‌کم ۱۹۴ هزار و ۵۸۰ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۴ میلیون و ۹۴۹ هزار و ۲۲۹ نفر رسیده است.

از سوی دیگر «آنتونی فائوچی»، مدیر مؤسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا هشدار داد در صورتی که شمار مبتلایان و تلفات کرونا در آمریکا به طور اساسی کاهش نیابد، اواسط ماه ژانویه ۲۰۲۱ زمان تاریکی برای این کشور خواهد بود. 

فائوچی در صحبت‌های خود همچنین از مردم کشورش به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی انتقاد کرد و گفت: «ما به ضوابط بهداشت عمومی که باید از آنها پیروی کنیم گوش نمی‌دهیم. بنابراین ما می‌توانیم شاهد باشیم که شرایط در اواسط ماه ژانویه (۲۰۲۱) بدتر خواهد شد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار