آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۵۳۷
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اصفهان:

وزیر صمت برای رونق تولید در اصفهان به وضعیت شرکت‌های بزرگ و مشکل دار این استان رسیدگی کند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان در نامه به وزیر صنعت، معدن و تجارت، از وی خواست تا رسیدگی به وضعیت شرکت‌های بزرگ این استان را در اولویت قرار دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان در نامه‌ای به علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درخصوص لزوم جهش تولید و ایجاد تغییر محسوس در زندگی مردم، از وی خواست تا رسیدگی به برخی شرکت‌های استان اصفهان را در اولویت قرار دهد.

در این نامه آمده است:

همانگونه که مستحضرید رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال، با توجه به وجوه اهمیت مسئله رونق تولید ملی و با نامگذاری سال ۱۳۹۹ به نام سال جهش تولید، فرمودند: «کسانی که دست اندر کار هستند جوری عمل کنند که تولید ان شاءالله جهش پیدا کند و یک تغییر محسوسی در زندگی مردم ان شاءالله به وجود بیاورد.» لذا بر تمامی مسئولان لازم است تا موانع تولید و رونق اقتصادی را در تمام ابعاد آن برطرف کرده و گام‌های اشتغال زا و رونق تولید را نیز تسهیل کنند. همچنین لازم به ذکر است که فساد، رانت و روابط خارج از ضابطه، سد و غده‌ای سرطانی در مقابل ظهور و بروز جهش و رونق تولید و هر چیزی است که باعث توسعه پایدار می‌شود. این امر نیازمند تلاش مستمر و قاطع مسئولان در تمامی وجوه و ابعاد است.

بسیج دانشجویی استان اصفهان به زعم خود در جهت کمک به تحقیق بهتر و سریع‌تر این مهم، آمادگی خود را اعلام می‌دارد و جهت اقدام و اصلاح مشکلات محسوس و عیان استان معدودی از شرکت‌ها را که نیازمند رسیدگی فوری هستند، بنابر اولویت در پیوست تقدیم آن مقام محترم می‌کند. امید است که با توکل و اتکا به خدا و تلاش مسئولان شاهد پایان و اتمام این مشکلات و محنت‌ها باشیم.

در انتهای این نامه، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اصفهان نام شرکت‌های نیازمند رسیدگی فوری در اصفهان را فهرست کرده است: فولاد مبارکه، پلی اکریل، ذوب آهن اصفهان، کاشی نیلو، کاشی اصفهان، گیتی پسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار