رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از مسئولان کشور دانشآموخته دانشگاه آزاد هستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در راستای تحقق دانشگاه کارآفرین و ارتباط مؤثر دانشگاه و صنعت با هدف حل مسائل و افزایش سهم پژوهش در اقتدار و سرمایه ملی، دو قرارداد با عناوین «حذف سولفور از فراوردههای نفتی (از حلالهای سبک تا سنگین برشهای نفتی و پسماندهای آنها) و بهینه سازی سوختهای سنگین نفت کوره» و «بازیافت و بهینه سازی فراوردههای جانبی پتروشیمی و زیر شاخههای نفتی با رویکرد تبدیل محصولات جدید قابل کاربرد صنایع نفتی و پتروشیمی» به ارزش ۱۳۰۰ میلیارد تومان امروز به امضای روح اله دهقانی فیروزآبادی رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی وباقر بیرالوند رئیس هیأت مدیره شرکت پترو پالایش رسید.
فیروزآبادی در این مراسم با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه ملی است؛ گفت: این دانشگاه مولود جمهوری اسلامی ایران است که با نفس قدسی امام خمینی (ره) شکل گرفت و در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از مسئولان کشور دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ۴۰ درصد از آموزش عالی کشور را برعهده دارد؛ اظهار داشت: مدیریت یکپارچه دانشگاه آزاد اسلامی به همراه زیرساختهای مناسب و مطلوب این دانشگاه میتواند در زمینههای گوناگون کشور از جمله صنعت، کشاورزی، خودرو، نفت و ... ورود کند و منشاء خیر و برکات زیادی برای کشور و جامعه شود.
فیروزآبادی اظهارکرد: از آنجایی که کشور انتظار فناوری را از دانشگاه آزاد اسلامی دارد، لذا این دانشگاه بیشتر به دنبال جذب فناوران و نقش آفرینی در حوزههای متعدد علم و فناوری کشور است.
بیرالوند رئیس هیأت مدیره شرکت پترو پالایش همچنین در این جلسه تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای پتانسیلهای نهفته و توانمندیهای بالفعل و بالقوهای است که با برنامه ریزی منسجم و همت اساتید خود میتواند فعالیتهای بزرگی در کشور انجام دهد.
وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور دارای واحدها و مراکز آموزشی متعددی است که هر کدام از آنها دارای امکانات و زیرساختهای مناسبی هستند که باید از مورد استفاده قرار گیرن