مردم انقلابی و دانشجویان ظهر امروز، سوم دی ماه جهت مطالبه خلع ید مالک شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در مقابل وزارت دادگستری تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اواسط آبان ماه سال جاری بود که در خواست خلع ید کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه از سوی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی به هیات داوری ارسال شد و اکنون برگزاری این جلسه به منظور بررسی تخلفات وی و انجام خلع ید در محل وزارت دادگستری در حال انجام است.
پیش از این پرونده تخلفات کارفرمای شرکت در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و دادگاه تخلفات ارزی امید اسد بیگی طی چندین جلسه برگزار شده و همچنان ادامه دارد.
گفتنی است طبق بررسی ها و گزارشاتی که از سوی مسئولان قضایی و اجرایی و حتی نمایندگان مجلس رسانهای شده اسدبیگیها از اهلیت لازم برای مدیریت این شرکت برخوردار نیستند و لازم است که فسخ قرارداد و خلع ید اسدبیگی انجام گیرد.
به همین دلیل ظهر امروز، سوم دی ماه مردم انقلابی و دانشجویان جهت مطالبه خلع ید مالک شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در مقابل وزارت دادگستری تجمع کردند.
دانشجویان در این تجمع با سردادن شعارهایی از هیات داوری خواستند تا سریعتر رای نهایی خود را درباره شرکت نیشکر هفت تپه و خلع ید مالک آن اعلام کنند.
تجمع کنندگان با در دست داشتن دست نوشته هایی خطاب به اعضای هیات داوری تاکید کردند که خلع ید اسدبیگی خواسته مردم و دانشجویان انقلابی است.

همچنین دانشجویان با سردادن فریاد خواسته ما یک کلام خلع ید والسلام خواستار خلع ید اسد بیگی شدند.
آنها همچنین با سردادن فریاد اسد بیگ فاسد است حامی او خائن است به حضور او در هفت تپه و حمایت از او اعتراض کردند.
محمد امین سلیمی، دبیرسابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی و سردبیر خبرگزاری دانشجو، در این تجمع حضور پیدا کرد و با اشاره به اینکه این مسیر دانشجویان در بحث مطالبات کارگری مسیر درستی است، گفت: دو دسته هستند که به ما و کارگران و مستضعفین در حال خیانت هستند که یک دسته از آنها لیبرالها و سکولارهایی هستند که چه با ظاهر انقلابی و چه با ظاهر غیرانقلابی در مسئولیتها قرار گرفته اند. خصوصی سازی روندی است که در حال تلفات گرفتن از نظام است و فرقی هم نمیکند که در کدام دولت و دوره باشد. دسته دیگر خیانت کاران، آنهایی هستند که این مطالبات درست را امنیت سازی میکنند و روکش امنیتی روی آن میکشند و اجازه نمیدهند حرف درست به مردم برسد.
میلاد گودرزی نیز با حضور در جمع دانشجویان و معترضین گفت: من به عنوان کسی که پدرش در خصوصی سازی بیکار شده و من احساس کسی که عرق شرم در برابر خانوادهاش ریخته را دیدم و درک کردم میگویم، حس کارگر به ابزار کارش مثل حس سرباز به اسلحه اش باید باشد و حس مالک به کارخانه نیز همینطور در واقع که کارخانه را مثل ناموس خود بدانند و حالا با این ادبیات باید بگویم که ناموس فروشی اتفاث افتاده است! دولتهای ما ناموس فروشی کردهاند و هفت تپه و ماشین سازی تبریز و کشت و صنعت مغان برای کارگرهایشان احساس هویت و غروری داشتند که جلوی چشمانشان نابود شدند.
ما شاهد ناموس فروشی هستیم و منتظریم تا کسانی که اینک ار را انجام داده اند دکمه غلط کردم را بزنند.