آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۹۹۳۵

احتمال تعطیلی سفارت آمریکا در بغداد قوت می‌گیرد

دو مقام آگاه در دولت آمریکا از احتمال تعطیلی سفارتخانه این کشور در بغداد از بیم حمله‌های راکتی مجدد خبر دادند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزرای دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، پایگاه خبری آکسیوس به نقل از دو مقام آگاه در دولت آمریکا از احتمال تعطیلی سفارت این کشور در بغداد از بیم تکرار حمله‌های راکتی به این سفارتخانه خبر داد.

مقامات آمریکایی نیز پیش‌تر مدعی شدند که در آستانه نخستین سالگرد ترور [شهید]قاسم سلیمانی، فرمانده بلندپایه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بغداد نشانه‌های دال بر «تمهید و تدارک یک حمله احتمالی» را دریافت کرده‌اند.

جدیدترین حمله راکتی به منطقه سبز بغداد که محل استقرار سفارتخانه کشور‌های خارجی و بسیاری از سازمان‌های دولتی عراق است، شامگاه یکشنبه (۲۰ دسامبر) رخ داد که در آن چندین فروند راکت کاتیوشا به منطقه سبز بغداد شلیک شد.

بنا بر گزارش برخی رسانه‌ها، این راکت‌ها به سوی سفارت آمریکا در منطقه سبز شلیک شدند.

صابرین نیوز نیز اعلام کرد که در این حمله بیش از ۱۱ راکت به محوطه سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار