آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۴۱۱۸
در بین دانشجویان بسیجی دانشگاه الزهرا(س)؛

پاک: در مکتب حاج قاسم و انقلاب خط‌کشی مرزی وجود ندارد

مسئول معاونت بین‌الملل سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به انتقال صحیح اخلاق نبوی مثل روحیه برادری انقلاب و ولایت‌پذیری سردار سلیمانی در سطوح مختلف گفت: در مکتب حاج قاسم و انقلاب خط‌کشی مرزی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین پاک، مسئول معاونت بین‌الملل سازمان بسیج دانشجویی در بین دانشجویان بسیجی دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به نقش سردار سلیمانی در سپاه، گفت: شهید سلیمانی وقتی در سال ۱۹۹۲ مسئولیت سپاه قدس را برعهده گرفت، لبنان در اشغال صهیونیست‌ها بود و از طرفی افغانستان وضع نامطلوبی داشت و بخشی از آن به دست طالبان افتاده بود. در عراق حکومت صدام درگیر مشکلات پس از جنگ با ایران بود و با عربستان و کویت بر سر ادعای رهبری جهان عرب جدال داشت. وضعیت سوریه و عربستان از دیگر مناطق بهتر بود. ما هم درگیر مشکلات پس از جنگ بودیم.

حاج قاسم سردار امت بود نه ملت
وی با اشاره به اینکه رهبری سپاه قدس را رزمندگان بدون مرز می‌نامند، گفت: رهبری جایی فرمودند: "ما اگر در سوریه نجنگیم در کرمانشاه مجبوریم بجنگیم". این خط‌‌کشی مرزی نیست. چون ما نتوانستیم این موضوع را برای مردم تبیین کنیم که چرا در سوریه می‌جنگیم. حضورمان در سوریه، هزینه‌ای بود که رهبری مجبور شدند بدهند.

حسین پاک افزود: در مکتب انقلاب و مکتب حاج قاسم خط‌کشی مرزی وجود ندارد. دستاورد دیگر حاج قاسم انتقال صحیح اخلاق نبوی مثل روحیه برادری انقلاب اسلامی و ولایت‌پذیری در سطوح مختلف بود. مهمترین آرمان ایران برای ورود به ماجرای سوریه دفاع از حرمین، مقدسات و نیز مردم سوریه است. از نکات مهم دیگر حمایت به جا، رفتار درست، به اندازه و به موقع و حفظ موجودیت یک دولت مقاوم و هم پیمان با جمهوری اسلامی در منطقه است.

وی با اشاره به جنگ سوریه و حضور ایران در آن کشور، گفت: ۷۰ درصد این کشور اشغال و راه‌های آن بسته شده بود. آقای احمدی‌نژاد مخالف حضور ایران در سوریه بود. ولی رهبری به سپاه قدس دستور دادند که به مسئله سوریه ورود پیدا کند. آن زمان موج بیداری اسلامی و انتقاد به وضع موجود در کشور‌های عربی به سوریه رسید. این مخالفت ها با حساسیت ارتش بر عربیة بود و طرف مقابل همین را مورد هجوم قرار داد و گفت دولت فعلی سوریه دست‌آموز ایران است. به همین دلیل این تعصب برعربیة باعث شد عده‌ای از ارتشی‌های این کشور، ارتش آزاد را تشکیل دهند و وضعیت بدتر شد.

مسئول معاونت بین‌الملل سازمان بسیج دانشجویی گفت: حاج قاسم در بدو ورود به سوریه نیرو‌های نظامی آنجا را هویت‌بخشی و سپس شجاعت را به دولتمردان سوریه از جمله ریاست جمهوری آن منتقل کرد. امنیت حرم حضرت زینب(س) و همچنین حرم مطهر حضرت رقیه(س) را تامین و به آزادسازی مناطق سوریه پرداخت. هم‌چنین وی آرمان حفظ مقدسات و غیرت مردم مسلمان نسبت به حرم‌های مطهر را به آرمان حفظ و دفاع از مسجد الاقصی پیوند داد.

ولایت پذیری بی چون و چرای حاج قاسم

وی افزود: بعد از ورود سپاه قدس به سوریه، حاج قاسم همه شیعیان و مسلمانان مقاومت را زیر یک پرچم جمع و برای تحقق آرمانی مشترک که ترسیم کرده بود، حزب الله لبنان، فاطمیون افغانستان، حیدریون عراق و نیرو‌هایی از یمن و بحرین را به منطقه سوریه دعوت کرد.
 
حسین پاک با اشاره به اقداماتی که برای خروج آمریکا از منطقه انجام شده، گفت: انصارالله یمن، حدیده را حفظ و مغرب را تصرف و از فاز دفاعی به هجومی ارتقا پیدا کرد. در سوریه جاده های ام ۴ و ام ۵ که حد فاصل لاذقیه بود آزاد شد و غیر از چند شهر نزدیک مرز ترکیه مابقی شهر‌ها آزاد شده است. در عراق آمریکایی ها ضربات سنگینی خوردند که هنوز نمی دانند از کجا و چطور این اتفافات افتاد.

وی با اشاره به عرصه‌های الگو پذیری از حاج قاسم، گفت: بهترین عرصه که می توان در آن از حاج قاسم الگو گرفت ولایت پذیری بی‌چون و چرای ایشان بود که متاسفانه در مسئولین انقلابی عدم ولایت پذیری بی‌چون و چرا دیده می‌شود. در وصیتنامه سردار سلیمانی هم به مسئله ولایت‌پذیری اشاره شده که والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری ارتباط قلبی با حضرت آقاست.

مسئول معاونت بین الملل سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: در مسائل سیاسی باید از کسانی تبعیت کنیم که جبهه را به چشم خود دیده اند. حاج قاسم این ویژگی را داشت. چرا که این افراد حق را به درستی از باطل تشخیص می‌دهند و ما مطمئن هستیم وقتی می‌گویند بروید فلان نقطه یعنی همان کار مهم‌ترین کاری است که باید انجام دهیم.

وی تصریح کرد: فرق ایشان با دیگر سیاسیون در جدال احسن بود. یعنی در برخورد با دشمن انقلاب و با افرادی که عقایدشان مخالف با موازین انقلاب بود، حرمت نگه می داشت. وارد دعوا‌های بیخودی سیاسی نمی شد. بااینکه دیپلمات نبود، اخلاق دیپلماسی را بلد بود. مثلاً زمانی که ترامپ آقای روحانی را را تهدید می کند خود را سرباز آقای روحانی می‌نامد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار