کشته شدن ۱۷ سرکرده داعش در ماه‌های گذشته
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۸۴۸۹

کشته شدن ۱۷ سرکرده داعش در ماه‌های گذشته

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور طی ۵ ماه گذشته ۱۷ سرکرده تکفیری‌های داعش را به هلاکت رسانده اند.
کشته شدن ۱۷ سرکرده داعش در ماه‌های گذشته
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از بغداد الیوم، «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی کل نیرو‌های مسلح عراق سخنانی را در خصوص اقدامات نیرو‌های امنیتی علیه تروریست‌های تکفیری داعش طی ماه‌های اخیر، مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: نیرو‌های امنیتی عراق از ماه سپتامبر گذشته تاکنون سلسله عملیات‌های مختلفی را علیه تروریست‌های تکفیری در استان‌های مختلف ترتیب داده‌اند. در این عملیات‌ها، مواضع تکفیری‌ها درهم کوبیده شد.

سخنگوی فرماندهی کل نیرو‌های مسلح عراق در ادامه یادآور شد: از ماه سپتامبر تاکنون ۱۷ سرکرده تروریست‌های تکفیری داعش که پیشتر نیز در چند استان تحت تعقیب قرار داشتند، توسط نیرو‌های امنیتی به هلاکت رسیدند.

یحیی رسول عنوان کرد که هلاکت ۱۷ سرکرده تکفیری مذکور در جریان سلسله عملیات‌های اطلاعاتی انجام شده است. وی پیشتر نیز از هلاکت یکی از سرکردگان ارشد داعش به دنبال انفجار‌های تروریستی در بغداد، خبر داده بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار